Zdravím řeším problém že mi nejdou přehrát videa ani fotky pokud nejsem na WiFi nebo na mobilním internetu. Projevuje se to tak že fotka se nezaostřuje a ukáže mi to maly vykřičník v kroužku. Video se taky nenačte a ani nespustí. Pokud jsem na internetu tak všechno funguje jak má. Ví někdo jak tento problém vyřešit. Já si totiž nevím rady. Děkuji za rady.
-
Asi máš zapnutou synchronizaci fotografií na iCloud a zapnuté “ponechat v iPhone v malém rozlišení”. Pak ti zůstávají jen náhledy v iPhone. Když jsi na internetu tak se ti přehrávají v plném rozlišení tak, ze se stahují z iCloud.
Tak ako napísal petriPhone a plus máš určite /ako sám píšeš/ v nastaveniach telefónu "mobilné" zakázané využitie mobilných dát celkovo, alebo iba konkrétne pri aplikácii "Fotky"... vtedy nedokáže iPhone získať plné rozlíšenie fotky, ani videa z úložiska iCloud a teda neprehrá video ani nezobrazí fotku v plnej kvalite. Zároveň ju v takom prípade neumožní ani zdielať/odoslať....
při stahování hry - musíte sledovat, existují hry, které budou pracovat pouze s internetem a to je ono...