Zavřít reklamu
  • Domácnost, homekit a iphone 8 #53822

    Pěkný den,
    mám prosbu. Absolutně mi přestala fungovat Domácnost. Mám ještě starší iphone 8. Vše fungovalo bez problému. Syn si koupil nový iphone SE. A prostě domácnost neviděl. Takže jsem zaktualizoval Apple TV, současně v aplikaci Domácnost mi to hlásilo upgrad na lepší verzi. Jenže nyní nevidím vůbec v aplikaci domácnost rozhraní apple tv, v zásadě jsem offline a domácnost funguje jen, pokud jsem na wifi. Nemohu přidat žádné uživatel. Manželce domácnost také zmizela. V Apple TV se ale vše tváří jako v pořádku. na Macbooku taky, ale tady se zase pro změnu všechna zařízení tváří jako offline. A pokud pošlu pozvánku do Domácnosti, na iphonu pozvaného se pozvánka objeví, ale po kliknutí se zobrazí prázdná domácnost bez propojení s tou naší.

    Jediný důvod, který mne napadá je, že aktualizovaná apple TV neumí komunikovat s iphonem, který není aktualizovaný na iOS17, což 8 už nepůjde.

    Napadá někoho řešení, jak situaci zachránit, aniž bych musel teď hned kupovat nový telefon ;). V plánu je, ale až na jaře... resp. je to určitě tímto? protože zkoušet opravit nějakou blbou chybu nákupem za 20k+ se mi fakt nechce

Odpověď na: Domácnost, homekit a iphone 8

celý text

.