Zavřít reklamu
  • Přenos dat z jednoho Apple id na druhé #45261

    Dobry den, bylo mi receno ze zmena apple id z ...@icloud.com na jinou adresu ...@icloud.com neni mozny..chtel bych se tedy zeptat zdali je nejak mozne prevest data jako jsou ulozene poznamky kalendare na icoloudu, popripade zaplacene rozsireni pameti icloudu atd z jednoho apple id(icloud) uctu na jiny..vytvoril jsem si totiz novy kvuli zmene emailu.. diky

    Přenos dat z jednoho Apple id na druhé #45265

    Proc jsi vytvarel novy Apple ucet kvuli zmene mailu?

    Kontakty jdou pres pocitac z icloud.com snadno vyexportovat, podobne i kalendare. Poznamky zase exportovat v PDF, pak prevod na txt a tak je muzes importovat.
    Pripominky nevim.
    Soubory v icloudu stahnout do pocitace a pak je nahrat pod novy ucet.
    Aplikace zase tim ze novy ID pridas do rodinneho sdileni, nainstalujes a pak se odhlasis. Ale nedokazu rict jak to bude u jiz zaplacenych aplikaci.
    Aplikace s predplatnym by sly zmenou v nastaveni uctu v dane aplikaci, ale to si nejsem jisty.

    Přenos dat z jednoho Apple id na druhé #45266

    Dekuji za rady, no menil z duovdu toho ze stry ..@icloud.com byl rekneme nevzhodne jmeno a kdyz v aktualni dobe zacinal pouzivat email a komunikuji na vyssich urovnich s lidmi ktere neznam, stary nazev emailu nebyl ani prihodny memu jmenu ani se prilis nehodil.

    Přenos dat z jednoho Apple id na druhé #45269

    Krystofe, ale od toho slouzi takzvane Aliasy. iCloud tu moznost ma.

    To znamena ze pod hlavnim mailem muzes mit/mas jeste nekolik dalsich mailu. Pak uz staci jen nastavit mailove klienty a pripadne pravidla pro automaticke trideni prichozi posty. Dale pak muzes ten alias vlozit i do volby Facetime/iMessage.

    Neni tudiz potreba zakladat novy ucet.

    A mimochodem, je to docela dobra vec na internetove zabezpeceni. Hlavni icloud email proste nikam neuvedes a pro osobni mail zvolis jiny Alias. Dalsi alias budes mit pro dulezite az bezne webove registrace, dalsi alias budes mit pro zbytecne registrace.
    Zaprve ti SPAM bude chodit na jeden mail a zadruhe ti tu schranku nenabouraji kdyz nebude "nikde" uvedena (pozn. bude uvedena jen u Applu).

Odpověď na: Přenos dat z jednoho Apple id na druhé

celý text

.