Zavřít reklamu
  • AirPods mi nehrají muziku #47342

    Dobrý den,

    už si nevím rady co s tímhle problémem. AirPods normálně připojím, spáruji pomocí kulatého tlačítka na AirPods vzadu. Ukáže se mi připojeno, ale doopravdy připojený nejsou. Když zapnu aplikaci hudba či spotify, začne se iPhone sekat a, když už se neseká,nejde mi přepnout zvuk na AirPods v AirPlay a zvuk hraje z iPhonu. Neví někdo co s tím?

    AirPods mi nehrají muziku #47351

    já bych je zcela odpároval z mobilu, restart mobilu a pak zkusil připárovat znovu, btw. jsou-li sluchátka již spárována s telefonem, tak se opravdu nepřipojují tak, že se mačká zadní tlačítko na krabičce (tím se sluchátka resetují), ale sluchátka se spárují sama po vyjmutí z krabičky. Řekl bych, že to prostě děláte špatně.

    AirPods mi nehrají muziku #47494

    Mobil jsem restartovala několikrát, sluchátka znovu spárovala a dala do uší. Stále ale písničky, ani cokoliv jiného nehrálo a telefon byl celý zasekaný. Párkrát už mi z nich hrála hudba, ale ne vždy se tak povede, a to to dělám pokaždé stejně. Nevím kde je problém 🙈

    AirPods mi nehrají muziku #47679

    Přesně tohle se mi taky stalo, sluchátka jsem zavřel do krytu, otevřel a držel 20s tlačítko dokud indikační dioda nezačala blikat oranžově. Poté klasicky připojil k telefonu a vyřešeno.

    AirPods mi nehrají muziku #47680

    Eliško, opravdu ta sluchátka musíte resetovat tlačítkem, nestačí je jen odpárovat, kapišto?

Odpověď na: AirPods mi nehrají muziku

celý text

.