Zavřít reklamu
  • AirPods Pro #44856

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vyzkoušením sluchátek Apple AirPods Pro na prodejně. Například v iWantu jsem se dozvěděl, že z hygienických důvodů tuto možnost nenabízí, což je u špuntů pochopitelné, ale na druhou stranu jsem v Datartu viděl špunty od Samsungu, které byly volně dostupné k vyzkoušení.

    Díky moc

    AirPods Pro #44883

    ....inu, kolik lidí tolik chutí, nicméně, pokud si někdo chce zkoušet v obchodě špunty, tak je fakt prase. Si je objednej přes internet a pak je kdyžtak vrať, ne?

    AirPods Pro #44891

    ja osobne bych si nevyzkousel sluchatka v obchode ani drive, ani v teto dobe. Ale dle obcanskeho zakonika mas 14 denni lhutu na vraceni zbozi objednaneho pres eshop. Jsou tam urcite vyjimky, ale AirPody Pro ti ze zakona musi vratit penize nebo vymenu zbozi - podle tebe.

    Kdyztak § a vyjimky najdes zde: https://www.coi.cz/faq/4-odstoupeni-od-smlouvy-do-14-dnu-u-zbozi-2/

    Jinak podle recenzi jsem pochopil, ze by mely AirPody padnout do ucha vsem.

    AirPods Pro #44917

    Dle zákona se vztahuje výjimka na špuntová sluchátka, a proto je pouze na "dobré vůli" prodejce, zda odstoupení od kupní smlouvy akceptuje. Dle ČOI je také možnost vrácení pořizovací ceny s odečtením použitých špuntů, avšak dle zákona se jedná pouze o vstřícný krok, nikoliv povinnost.

    Samozřejmě chápu hygienické důvody, osobně bych si nevyzkoušel cizí použité špunty, ale dané špunty jsou na celých sluchátkách halířovou položkou, a tak mne zajímá, zda se najde nějaký prodejce, který by takovou možnost nabízel.

    V Apple Storu špunty po vyzkoušení mění.

Odpověď na: AirPods Pro

celý text

.