Zavřít reklamu
  • Tiskárna #7533

Filip7 píše:
    To máš nějaké špatné informace, AirPrint normálně podporuje, myslím, že je podpora Apple zařízení znázorněna i na krabici, ale to už si nevzpomínám.
    Podporu AirPrint proklamuje sám Apple na svých stránkách-je to série "HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One Printer"
    Sám z ní tisknu jak z MacBooku tak z iPhonu a vše je OK 🙂

Ahoj , nakonec jsem ji koupil hnedka po Tvé poslední reakci a opravdu Airprint podporuje 🙂 A je to fajn mašinka a je přesně taková jak jsem si jí představoval , takže super rada 🙂 Díky moc !

Tiskárna #7534

VeverkaPetr píše:

Filip7 píše:
    To máš nějaké špatné informace, AirPrint normálně podporuje, myslím, že je podpora Apple zařízení znázorněna i na krabici, ale to už si nevzpomínám.
    Podporu AirPrint proklamuje sám Apple na svých stránkách-je to série "HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One Printer"
    Sám z ní tisknu jak z MacBooku tak z iPhonu a vše je OK 🙂

Ahoj , nakonec jsem ji koupil hnedka po Tvé poslední reakci a opravdu Airprint podporuje 🙂 A je to fajn mašinka a je přesně taková jak jsem si jí představoval , takže super rada 🙂 Díky moc !

Nemáš vůbec zač, jsem rád, že jsem pomohl 🙂

Tiskárna #7535

Ahoj všichni, rád bych tohle téma trochu oživil. Potřeboval bych poradit. Můj dotaz je dost podobný jako je původní příspěvek:

1. Cena do 4000.
    2. Upřednostňuji multifunkční laserovou tiskárnu, tisknout budu nárazově, může být období, kdy bude tisknout více a období, kdy třeba půl roku bude ležet ladem. Tisk černobíle.
    3. Nepreferuji vyloženě nějakou značku - spíše jaké jsou vaše zkušenosti s nějakou značkou, popř. konkrétním modelem?
    4. Chtěl bych podporu pro Mac a iOS, tedy tisk bez potřeby kabelu, AirPrint?
      5)Poměr cena/ výkon , popř. cena tonerů do budoucna. :))

Padla tu rada na Brother DCP-L2520DW, která mě docela zaujala, někdo nějaký nápad na případnou alternativu? Tiskárnu budu kupovat první v životě, tak si radši nechám poradit od zkušenějších. 🙂 Předem všem díky za odpovědi! 🙂

Tiskárna #7536

Ja už rok doma používám (resp. manželka na účetnictví) Xerox WorkCentre 3025 a nemůžu říct křivý slovo 😉
    Tisk Z PC (W10) i z iPhonu bez problémů. Tonery se prodávají jednotlivě nebo v dualpacku. Levněji je nakupuju u Tonery, mám to za rohem 😀

Odpověď na: Tiskárna

celý text

.