Zavřít reklamu
  • Externi hdd #40838

No, a co třeba Samsung X5 s Thunderbolt 3 portem? 🙂 Aktuálně nejlepší disky na světě. WD ani Porsche nebrat.

Externi hdd #40839

Zdravim, 10k fakt za disk nedam. Ty porshe jsou ve spolupraci s Lacie a podle vseho nejsou tak spatne. Proc je nebrat?

Externi hdd #40840

No, záleží jakou velikost potřebuješ/chceš a jaké rozhraní preferuješ/chceš/potřebuješ a hlavně, jestli chcšeš opravdu v dnešní době kupovat přenosný disk s magnetickými rotačními plotnami. Ano, sice dobrý poměr cena/MB u mag. disku, ale nízké přenosové rychlosti. Ale pokud ti stačí desítky MB/s, pak OK. Místo Porche bych už radši šel do m2 disku a dal jej do boxu. Dostaneš super rychlý, malinký, 1TB disk za 4 tis. Kč a s minimální spotřebou a bez potřeby dodatečného napájení. Mag. disky dnes snad jen do NASu kvůli kapacitě a to jen tam, kde fakt nepotřebuješ vysoké přenosové rychlosti.

Externi hdd #40841

já měl Lacie Fuel, bezdrátový hdd. Byla to otrava, nefungovalo to tak jak jsem si přál - hdd vytvořil wifi síť, musel jsem se na ni připojit včetně bluetooth, pak se data přetahovala do aplikace Lacie v ipadu. Bylo to zdlouhave. Asi bych příště volil něco dražšího nebo klasický kabelový.
    A ještě te omezuje rychlost přenosu podle toho co tam je za wifi modul nebo co. (i drátově), takže to pak vyměníš za ssd ale nezvýší to rychlost.

Externi hdd #40860

To Radek: hm, ta verze m2 s boxem me zaujala. se divam, ze 1TB SSD s boxem by me vysla na 5. Popripade pises ze za 4 tisice, muzes mi poslat tvuj tip? To je pro me, ale strop. Dotaz 2: Nebude tedy potreba napajeni? Kazdopadne kuope redukce me aj tak nemine ze? To uz bude pravdepodobne lepsi koupit rovnou redukci s napajenim ne?
    To Martin: jo pujdu do kabeloveho radeji, diky moc za reakci.

Odpověď na: Externi hdd

celý text

.