Zavřít reklamu

platby do apple urcite nejsou potvrzene sms kodem. to funguje jen tady.

Presnetohle se mi stalo minuly tyden, na uctu se strhlo 3x3750,- a 2x1570,- vsˇe jako apple platba. Ucet a historii transakci jsem kontroloval a bez zaznamu. V bance take identifikovali platbu jako apple. Na infolince Apple kontaktovali primo ameriku a ty vsechny platby vratili zpet na ucet, ze pry je to zneuziti karty a kartu ze systemu apple vyradili a doporucili abych ji nechal zablokovat.
    Je divne, ze mam na karte nastavenou verifikaci a pri kazde transakci mi prijde upozorneni. Toto mi nezodpovedeli. Muzu jit i na policii, ale je to vyrizene.
    Takze, pokud se nekomu ztratili penize vypadajici jako apple platba, je to mozne. Kontaktujte linku Apple a oni platbu identifikuji a vrati. Musi to hlasit pouze majitel ID.
    Takove nazory jako ze to neni mozne si strcte nekam.

patrne je to nejaky hack pres Apple pay, protoze tam ty platby maji divne autentizace

Na fb letem svetem applem jsem byla pro smich. Neteri to vratila banka, ze olatby nebyly overeny sms, tak udelala banka nejakou refundaci.Ale uz si to presne nepamatuju.

Stejný problém! Dnes stržena 4x částka 1290 Kč i přes to že jsem nic nekupoval, co mám dělat ???

Odpověď na: Falešné platby

celý text

.