Ľudia mne sa stalo teraz to iste 2 platby a to ani nemam nic od apple nic som ani nekupoval cez tu kartu v poslednom mesiaci... Nemam ziadne subscriby... Proste od apple nemam nic a uz vobec nie apple id... Ale v banke mi prislo ze mi stiahli peniaze na podporu sa obratit neviem bez toho aby som si vytvoril apple id... Viete niekto poradit?
-
Taky se mi to bohuzel stalo, 5x strzena platba behem jednoho dne, Apple ID sice mam, ale nikdy jsem si nic nekupoval (platebni karta ani nebyla k uctu prirazena). Nahlaseno zneuziti a nutna vymena karty.
Pokud je to přes karetní transakci, tak je možné peníze získat zpět přes funkci ChargeBack, jde přes to reklamovat víceméně cokolo, co je placeno kartou a nebylo za penize poskytnuto protiplnění.
Včera mému tátovi odešlo 10x2400 kč na Apple Bill, o žádné podobné platbě nic neví, stejně tak nikdo z rodiny, nikdy neměl žádné Apple zařízení, nemá ani Apple iD, nevíte někdo co s tím?
kartu mu už zablokovala bankataky s tím mám problém apple a ios jsem nikdy neměla a na strankach to chce apple id které nemám a neměla jsem nevím co mám dělat
APPLE jsou podvodníci.stáhli mě z ůčtu v jeden den s 19 položkami cca 8000,-Kč
APPLE.COM/BILL APPLE.COM/BIL IE -nelza v žádněm případě kontaktovat,nic jsem nekupoval !!
Ten den se počítač choval divně.tak jsem přeinstaloval Windows.
Zkoušel jsem podporu Apple v ČR,napsali,že mě nemohou pomoci.