Ano s majdym musim plne suhlasit pri porovnavani WIN OSX plati neoficialne oficialny koeficient na HW WIN x 2 = OS X v plynulosti.
Takze sa nemusis bat ani 4 GB RAM je to ako 8 GB na winoch co je dnesny aj buducorocný štandart 😉
-
No, nasadili jste mi brouka do hlavy - MacBook 12".
Na ty srovnávací videa se bohužel nepodívám, jsem v cizině, jedu na mobilní datech rychlostí EDGE. Tak jsem rád, že načtu fórum, natož abych se díval na video. Až se vrátím domů, určitě ho zkouknu.
To sú somariny.. MBA má lepší CPU ako The MB a Photoshop som na ňom mal spustený.. je to strašne slabé, hovorím o 2015ke Air, nahral som tam 20 fotiek z iPhone 6S (12mpx), a začalo to sekať.. a ja som ich len resizoval.. tak si vieš predstaviť čo to bude robiť s The MB.. moje Pro vydržalo aj 100 fotiek kým to niečo začalo spomaľovať.. Air vôbec nerozmýšľaj, The macbook nieje pre teba 🙂
Pořád se přikláním k setrvání a nákupu MB Pro 2016. Pokud se spekulace potvrdí, bude ti největší upgrade MB Pro vůbec.
MatoKRAL: Co to znamená resizovat fotky?
Myslím si, že Apple začne standardizovat velikost úložiště - 256 GB - stejně jako u nového 12" MacBooku.
Úprava fotek nebude hlavní činnost pro kterou si chci MB koupit. Stále všek požaduji, abych mohl 1x týdně něco málo upravit. Většinou fotky ze zrcadlovky (do 20 Mpx), někdy i z mobilu. Moje úprava fotek stále patří do kategorie začátečnické. Používám Zoner.