Zavřít reklamu
  • kúpa Iphone 15 pro #54388

    Zdravím,

    uvažujem, keď mi v Orange skončí v júni viazanosť a môžem si zobrať nový telefón tak veľmi zvažujem Iphone 15 pro. Len myslel som že keď už sa k tomu odhodlám tak oberiem verziu s 256 gb a veľmi sa mi páči ten modrý titán. Lenže je problém lebo v Orange majú v ponuke modý titán ale len v 128 gb verzii. A 256 gb majú len čienu farbu alebo sivú/akože prírodný titán. Teraz momentálne mám SE 128 gb a som bežný používtaeľ keď sa dostanem na výlet alebo dovolenku tak pofotím veci. Videá nenahrávam a stále mám cca 55 gb voľných. A tá nejťažšia otázka voľba teda je či keď zoberiem verziu modrý titán ktorá sa mi veľmi páči ale mám len 128 gb či nebudem neskôr ľutovať že som nezobral verziu s 256 gb aj keď ten majú iba čierny čo má každý alebo tú sivú. Viem poviete si čo tu riešim za kraviny, ale tak našiel som toto fórum a tak som si povedal že sa skúsim spýtať o radu že ako to vidíte vy machri na Jabko.

    kúpa Iphone 15 pro #54389

    Já si platím iCloud a 128GB iPhone mi bohatě stačí. Na telefon moc nefotím, ale mám jej “plný” fotek z foťáku (jsou větší). Když fotím na telefon, tak jen JPEG. Ještě mi zbývá cca 40Gb a mám od 5S třetí iPhone 🙂 Slovo plný jsem dal do uvozovek, protože mám nastaveno že v telefonu mám jen náhledy a fotka se stáhne z iCloud po otevření a vlastně mi to tak vyhovuje. Videa netočím a když, tak jen FullHD / 25 FPS. Hry nehraju a na filmy v telefonu nekoukám, takže ani zde není žrout místa.

    Běžnému uživateli podle mě 128GB stačí. Jen je třeba využívat funkci fotek (optimalizovat úložiště). Pokud chce člověk PRO verzi využívat na plno, Tzn. RAW fotky, video ve vysokém rozlišení a případně v ProRes, tak je málo i 256GB.

Odpověď na: kúpa Iphone 15 pro

celý text

.