Jasny, sice nevis k cemu to je, ale hlavne ze to je od Applu. A odpurci nedokazi jiny argument 😀
-
Tak pro každého to byt nemusí ne? Momentálně ho nemám, ale jak prcek začne chodit do školy, tak okamžitě kupuji. Budu tak mít přehled jestli jde domů, kde je atd… V tomto je potenciál třeba u mě.
Twisi píše:
Tak pro každého to byt nemusí ne? Momentálně ho nemám, ale jak prcek začne chodit do školy, tak okamžitě kupuji. Budu tak mít přehled jestli jde domů, kde je atd… V tomto je potenciál třeba u mě.To uz existuje nejaky AirTag+ s GPS cipem? 😀 Protoze pokud ne, tak se dozvis kulove 😀
Citace z oficiálních stránek “AirTag je úžasně jednoduchá pojistka proti ztrácení věcí. Jeden si připneš ke klíčům, další šoupneš do batohu. A hned je uvidíš na mapě v aplikaci Najít, stejně jako tam najdeš všechna svoje zařízení Apple nebo zjistíš, kde máš rodinu a kamarády.” Proč bych měl tedy vědět kulový?
Ok, pročetl jsem o tom více a smajlík má pravdu. Pravděpodobně to nebude použitelné pro moji potřebu. Třeba vyjde nějaká verze s GPS než začne chodit do školy 😂