Zavřít reklamu
  • Alza NEO #43924

    zdravím, rád bych si přečetl vaše zkušenosti a zda se vyplatí si takto vzít iphone

    Alza NEO #43948

    jak komu
    asi lepsi nez si na to vzit splatku u mone creditu

    ale zas podle typu platis treba 1000,- mesicne, to znamena ze za rok 12.000,- za "pronajem" pak to vratis.

    za rok je to zhruba pulka ceny telefonu a za rok to na polovinu nepadne

    Alza NEO #43949

    no nějak právě o tom přemýšlím protože třeba když se podívám na bazar za kolik se prodává iphone 11 pro 64gb - 18990kč v 64gb verzi a origo krytem. tak nějak dumám jestli Alza Neo ano nebo ne . 12 Pro 128gb tě ročně vyjde na 17148 kč a jak to je pak s dalším modelem . slyšel jsem že pak alza dělá problémy. telefon zkoumá pod lupou ne li mikroskopem a řeší každej škrábanec kterej běžně pouhým okem není vidět , tak nevím .

    Alza NEO #43950

    zvazeni na kazdem

    ale fakt bych nevyhodil 17tis za rocni pronajem

    tohle je pseudovuhodne pro lidi co nemaji penize na koupi.
    nemam na to = nepotrebuju vlajkovy PRO model

    chci usetrit koupim SE2020

    premiova bazarovka, treba rok stara je taky reseni, ale kdyz si vezmu jak leti dolu kapacita baterek treba u XS uz po roce normalniho pouzivani a kolik stoji vymena tak mi dava smysl poridit si neco uplne jineho a zase jsme u SE2020 s polovicni cenou

    nevidim duvod koupit PRO model pokud nejsou penize navic, pokud tim clovek nejoni ego a nebo neni nekym kdo se zivi socialnima sitema

    Alza NEO #43951

    honit ego to fakt ne. 30K na telefon by bylo ale zas vidim rozumnejsi veci na investici jelikoz delam rekonstrukci domu. momentalne jedu na iPhone X od zahajeni jeho prodeje. Zmena by byla fajn . a je to prave ono clovek nevi co dalsi rok iphone noveho prinese a ted davat 30 za 12 pro a dalsi rok dalsich 30 za 13 Pro no nevim ale taky to tak byt nemusi . a kdyz vidim za kolik se rok stary model s 16 mesicni zarukou prodava tak nevim no . je to dost o kompromisech a logickem uvazovani . kdyz bych menil kazdy rok telefon a bral v uvahu ze ted koupim za 30 a pristi rok za 20 prodam tak me ten rok uzivani stal stal 10 K + 10K dolozit na koupi dalsiho . coz jsme na 20 za rok s tou alzou to mas cca 3K usporu ale spis me zajimalo jak prave resi tu vymenu za novy model aby mi taky alza po roce nerekla ze to ma z bezneho pouzivani osoupanej ramecek, dva mikro skrabanecky kterych si clovek ani nevsimne pri beznych pohledech atp.. a pak aby prave jeste alz nerekla doplatite nam 5000kč  to mě zajímá

    Alza NEO #43959

    Me tak trosku prijde, ze na to proste nemas tolik penez a hledas jen potvrzeni toho, aby sis mohl vzit dvanactku a nekdo ti to tady posvetil. Podle me je nejaka alza neo naprosta blbost a jedine jejich vychcanost. Pokid ma nekdo pocit, ze alza (a nebo kdokoli jiny, klidne i apple) bude delat charitu, tak je na omylu. Chteji jen a jen vydelat a to co mozna nejvice. Takze bud si ho kup a pak je tvuj a muzes si s nim delat co chces, treba ho pak prodat a nebo na nej nemas (coz neni ostuda ale proste momentalni fakt) a tudiz se na to vykasli.

    Alza NEO #50445

    Mé zkušenosti s tímto programem jsou více jak negativní. Při podpisu smlouvy vás lustrují vice jak při koupi auta na leasing, vše velice zdlouhavé, po roce a půl jsem chtěl telefon vrátit, musím souhlasit s výše uvedenými příspěvky, asi po 45 minutách papírování a leštění přístroje který mi jedinkrát nespadl na zem a celou dobu jsem ho nosil v dodaném obalu mi technik oznámil že je v horním rohu vidět poškození ( opravdu jemná tečka o velikosti zrnka mouky)
    Nesouhlasil jsem s jeho tvrzením zaplatit pokutu ve výši 10 % z kupní ceny přístroje ( iphone za 29 000 ) na to mi odvětil že pokud se mi to nelíbí naúčtuje mi 20% A já s tím nic nezmůžu!!!. Na veškeré argumentace že se jedná o rok a půl používaný telefon nereagoval, to není prý jeho problém… nakonec jsem tedy zaplatil. Doporučuji VŠEM!!! Obloukem se vyhněte této službě!!!
    Pro info : za cca 16 měsíců zaplatíte téměr celou částku telefonu a pak po jeho případném vrácení ještě bonus minimálně 10-20%. A nemáte nic jen oči pro pláč. Pokud si koupíte telefon za 29 000,– na splátky bez navýšení u jiného prodejce cca za rok a půl Vám ho odkoupí zpět Za 5-7000…
    Počty jsou zde jasné!!!
    Alza neo???
    Nejhorší zkušenost mého života

    Alza NEO #51640

    Zdravím...

    prosím vás, chtěl bych se zeptat. Před nedávnem mi zrušili členství v programu alza neo.
    Mobil jsem ztratil a nebyla mi uznaná reklamace... a do emailu mi poslali fakturu na úhradu ztraceného zařízení....
    Před pár dny jsem jim poslal žádost na pronájem nového zařízení. Pod stejným jménem, pod stejným rodným číslem..... ale akorát z jiného alza účtu.
    Žádost mi byla schválena. A dneska si mám zboží vyzvednout na pobočce... budu muset nejprve zaplatit ztracené zařízení nebo mi nové zařízení vydají bez problému.
    Má stím někdo zkušenost ....
    Děkuji

Odpověď na: Alza NEO

celý text

.