Zavřít reklamu
  • Alza NEO #43924

    zdravím, rád bych si přečetl vaše zkušenosti a zda se vyplatí si takto vzít iphone

    Alza NEO #43948

    jak komu
    asi lepsi nez si na to vzit splatku u mone creditu

    ale zas podle typu platis treba 1000,- mesicne, to znamena ze za rok 12.000,- za "pronajem" pak to vratis.

    za rok je to zhruba pulka ceny telefonu a za rok to na polovinu nepadne

    Alza NEO #43949

    no nějak právě o tom přemýšlím protože třeba když se podívám na bazar za kolik se prodává iphone 11 pro 64gb - 18990kč v 64gb verzi a origo krytem. tak nějak dumám jestli Alza Neo ano nebo ne . 12 Pro 128gb tě ročně vyjde na 17148 kč a jak to je pak s dalším modelem . slyšel jsem že pak alza dělá problémy. telefon zkoumá pod lupou ne li mikroskopem a řeší každej škrábanec kterej běžně pouhým okem není vidět , tak nevím .

    Alza NEO #43950

    zvazeni na kazdem

    ale fakt bych nevyhodil 17tis za rocni pronajem

    tohle je pseudovuhodne pro lidi co nemaji penize na koupi.
    nemam na to = nepotrebuju vlajkovy PRO model

    chci usetrit koupim SE2020

    premiova bazarovka, treba rok stara je taky reseni, ale kdyz si vezmu jak leti dolu kapacita baterek treba u XS uz po roce normalniho pouzivani a kolik stoji vymena tak mi dava smysl poridit si neco uplne jineho a zase jsme u SE2020 s polovicni cenou

    nevidim duvod koupit PRO model pokud nejsou penize navic, pokud tim clovek nejoni ego a nebo neni nekym kdo se zivi socialnima sitema

    Alza NEO #43951

    honit ego to fakt ne. 30K na telefon by bylo ale zas vidim rozumnejsi veci na investici jelikoz delam rekonstrukci domu. momentalne jedu na iPhone X od zahajeni jeho prodeje. Zmena by byla fajn . a je to prave ono clovek nevi co dalsi rok iphone noveho prinese a ted davat 30 za 12 pro a dalsi rok dalsich 30 za 13 Pro no nevim ale taky to tak byt nemusi . a kdyz vidim za kolik se rok stary model s 16 mesicni zarukou prodava tak nevim no . je to dost o kompromisech a logickem uvazovani . kdyz bych menil kazdy rok telefon a bral v uvahu ze ted koupim za 30 a pristi rok za 20 prodam tak me ten rok uzivani stal stal 10 K + 10K dolozit na koupi dalsiho . coz jsme na 20 za rok s tou alzou to mas cca 3K usporu ale spis me zajimalo jak prave resi tu vymenu za novy model aby mi taky alza po roce nerekla ze to ma z bezneho pouzivani osoupanej ramecek, dva mikro skrabanecky kterych si clovek ani nevsimne pri beznych pohledech atp.. a pak aby prave jeste alz nerekla doplatite nam 5000kč  to mě zajímá

    Alza NEO #43959

    Me tak trosku prijde, ze na to proste nemas tolik penez a hledas jen potvrzeni toho, aby sis mohl vzit dvanactku a nekdo ti to tady posvetil. Podle me je nejaka alza neo naprosta blbost a jedine jejich vychcanost. Pokid ma nekdo pocit, ze alza (a nebo kdokoli jiny, klidne i apple) bude delat charitu, tak je na omylu. Chteji jen a jen vydelat a to co mozna nejvice. Takze bud si ho kup a pak je tvuj a muzes si s nim delat co chces, treba ho pak prodat a nebo na nej nemas (coz neni ostuda ale proste momentalni fakt) a tudiz se na to vykasli.

    Alza NEO #50445

    Mé zkušenosti s tímto programem jsou více jak negativní. Při podpisu smlouvy vás lustrují vice jak při koupi auta na leasing, vše velice zdlouhavé, po roce a půl jsem chtěl telefon vrátit, musím souhlasit s výše uvedenými příspěvky, asi po 45 minutách papírování a leštění přístroje který mi jedinkrát nespadl na zem a celou dobu jsem ho nosil v dodaném obalu mi technik oznámil že je v horním rohu vidět poškození ( opravdu jemná tečka o velikosti zrnka mouky)
    Nesouhlasil jsem s jeho tvrzením zaplatit pokutu ve výši 10 % z kupní ceny přístroje ( iphone za 29 000 ) na to mi odvětil že pokud se mi to nelíbí naúčtuje mi 20% A já s tím nic nezmůžu!!!. Na veškeré argumentace že se jedná o rok a půl používaný telefon nereagoval, to není prý jeho problém… nakonec jsem tedy zaplatil. Doporučuji VŠEM!!! Obloukem se vyhněte této službě!!!
    Pro info : za cca 16 měsíců zaplatíte téměr celou částku telefonu a pak po jeho případném vrácení ještě bonus minimálně 10-20%. A nemáte nic jen oči pro pláč. Pokud si koupíte telefon za 29 000,– na splátky bez navýšení u jiného prodejce cca za rok a půl Vám ho odkoupí zpět Za 5-7000…
    Počty jsou zde jasné!!!
    Alza neo???
    Nejhorší zkušenost mého života

    Alza NEO #51640

    Zdravím...

    prosím vás, chtěl bych se zeptat. Před nedávnem mi zrušili členství v programu alza neo.
    Mobil jsem ztratil a nebyla mi uznaná reklamace... a do emailu mi poslali fakturu na úhradu ztraceného zařízení....
    Před pár dny jsem jim poslal žádost na pronájem nového zařízení. Pod stejným jménem, pod stejným rodným číslem..... ale akorát z jiného alza účtu.
    Žádost mi byla schválena. A dneska si mám zboží vyzvednout na pobočce... budu muset nejprve zaplatit ztracené zařízení nebo mi nové zařízení vydají bez problému.
    Má stím někdo zkušenost ....
    Děkuji

    Alza NEO #54715

    Minulý rok jsem uzavřel smlouvu na členství v Alza Neo. Vybral jsem si telefon od Samsungu. Po roce jsem požádal o výměnu přístroje. Výměna přístroje po jednom roce byla u Alza Neo běžná. K mému překvapení jsem dostal odpověď, že je možné přístroj vyměnit až po 24 měsících (délka trvání smlouvy), nebo doplatit rozdíl v členství za zbylé neuplynuté měsíce do konce smlouvy. Měsiční polatek je nastaven tak, aby jste za 24 měsíců zaplatili celý přístroj, který ve výsledku není váš. Tím se služba stala absolutně nevýhodnou.

Odpověď na: Alza NEO

celý text

.