Zavřít reklamu
  • Commander One – Icloud #48877

Zdravím Vás,
    Začal jsem místo Total finderu používat Commander One. Ale nedaří se mě přes něj dostat na icloud.
    Nemáte někdo typ jak ho do Cmd One dostat?

Commander One – Icloud #48883

Jen takova uvaha, nebude to tim, ze iCloud (v Macu) neni jen takove bezne misto na disku, ale prostor aplikace, takze prestoze clovek povoli full access, tak stale to je prostor aplikace s jinou “strukturou slozek” 😉

Commander One – Icloud #48902

No ale jiné commandery se na ten icloud dostanou 🙂 Ale zase jsou nepoužitelné...
    No situace je zoufalá... Jediné co závidím windowsákům je TotalCMD 🙂

Commander One – Icloud #48906

Hmmmm, tak ted jsem zvedav na konkretni commandery ktere se na iCloud dostanou, a iCloudem nemyslim lokalni slozku v Macu, ale primo centralni uloziste na siti.
    A hlavne jsem velmi zvedav na moznosti tcmd v tomto ohledu 😉 protoze Cloud plugin se na iCloud rozhodne nedostane…

To ze zavidis tcmd znaci, ze jsi proste srostly s adresarovou strukturou a nedokazes si bez ni predstavit fungovani. Me to kdysi trvalo tyden, nez jsem na, roky pluginy a zkratkami vymazleny, Tcmd zapomel.
    Je to v efektu stejne jako kdyz vidis na Macu “bordel” na plose 😂

Commander One – Icloud #49898

: ) píše:
    Hmmmm, tak ted jsem zvedav na konkretni commandery ktere se na iCloud dostanou, a iCloudem nemyslim lokalni slozku v Macu, ale primo centralni uloziste na siti.

A hlavne jsem velmi zvedav na moznosti tcmd v tomto ohledu 😉 protoze Cloud plugin se na iCloud rozhodne nedostane…

To ze zavidis tcmd znaci, ze jsi proste srostly s adresarovou strukturou a nedokazes si bez ni predstavit fungovani. Me to kdysi trvalo tyden, nez jsem na, roky pluginy a zkratkami vymazleny, Tcmd zapomel.

Je to v efektu stejne jako kdyz vidis na Macu “bordel” na plose 😂

zvlastni ale ja mam na Win10, Totalcommander slozku s realtime obsahem iCloud bez jakyholiv pluginu neustale a zcela jednoduse k dispozici. Ne tak na Macu.

A ono efektive prace doda byt jen backspace ktery vrati o adresar vys. O tom ze zadna app na Macu neumi srovnavat adresare. trosku nadejne vypada MaxCommander, ale zatim nevyzkouseno a rozhodne nevypada ze bude sync folderu tak jak TC.

O tom jak sprosta tragedie je Finder pomlcim, zlaty explorer

poznamka na zaver MacOS / OSX pouzivam 11 let

Odpověď na: Commander One – Icloud

celý text

.