Zavřít reklamu
  • MacOS Monterey #48807

    Ahoj, mám iMac 2021, který se mi aktualizoval na OS Monterey. Od té doby mi nefunguje TouchID, musím všude vyplňovat přihlašovací údaje ručně a nefungují mi i některé programy. Chtěla jsem se vrátit zpět na OS BigSur, ale to se mi nepodařilo, vyhazuje to hlášku, že z nejnovější verze nemůžu na jiný OS. Zálohu bohužel nemám, nepředpokládala sem, že s tím budou takové potíže, když se jedná o ostrou verzi systému, nikoli betu. Mám tedy trpělivě čekat na novou aktualizaci, která chyby opraví, nebo existuje řešení, jak se vrátit k plně funkčnímu BigSur? Děkuji za odpověď. Hezký den

    MacOS Monterey #48810

    IMac s M1 a magic keybord s touch ID. Pokud nefunguje tak tu možnost touch ID vypni a po restartu zase znovu zapni. Pokud nebude fungovat dále volej podporu. Btw Monterey jsi dělal čistou instalaci? Pokud ne, tak prvně proveď čistou.

    MacOS Monterey #48823

    @Mikael - problém s touch ID vyřešen, bohužel problém se spuštěním některých programů přetrvává (adobe, cleanmymac)

    MacOS Monterey #48825

    A teď se mi imac vypíná, když na něm nic nedělám. Přestože je spořič vyplý.

    MacOS Monterey #48853

    jojo, s Catalinou zaclo jit vsechno z kopce a o Monterey uz se radsi ani nevyjadruju 🙂 jsem na High Sierra a spokojeny

    MacOS Monterey #49578

    Tak bohužel znovu řeším ten samý problém.
    Bohužel předchozí rada už nefunguje. Funguje Touch ID při přihlášení a odhlášení uživatele, ale když se potřebuji přihlásit k nějakému účtu na internetu přes safari, tak žádná reakce, musím vyplňovat ručně.

Odpověď na: MacOS Monterey

celý text

.