Zavřít reklamu
  • Google Chrome – aplikace nejde spustit #46646

🙂 píše:
    Tak si poradne precti co ti to v te karte Obecne pise... 🙂

je tam nastaví hesla při přihlašování a potom jestli chci povolit aplikace jen z App Storu nebo z App Storu a od známých vývojářů.......povolenou mám druhou možnost od samého začátku

Google Chrome – aplikace nejde spustit #46647

Marku, ale co ti v te karte Obecne pise potom, co si nainstalujes a spustis chrome 🙂
    Objevi se ti tam polozka jesti si prejes tuto aplikaci opravdu pustit a tim potvrdis podruhe pusteni a aplikace se pusti.

Google Chrome – aplikace nejde spustit #46656

🙂 píše:
    Marku, ale co ti v te karte Obecne pise potom, co si nainstalujes a spustis chrome 🙂

Objevi se ti tam polozka jesti si prejes tuto aplikaci opravdu pustit a tim potvrdis podruhe pusteni a aplikace se pusti.

Neobjeví se tam vůbec nic, vypadá to pořád stejně jak jsem popisoval výše. Nevím co dělám špatně 🙁
    ....zkoušel jsem znovu přeinstalovat

Google Chrome – aplikace nejde spustit #48281

Marek píše:

🙂 píše:

Neobjeví se tam vůbec nic, vypadá to pořád stejně jak jsem popisoval výše. Nevím co dělám špatně 🙁

Marek píše:

🙂 píše:

dobrý den, mám stejný problém. Myslím, že nejsem úplný negramot a s Macem pracuje mnoho let. Teď jsem si koupil nového iMaca (M1) a nedokážu spustit Chrome. Žádnou chybu jsem nenašel ani žádné chybové hlášení. Prostě nereaguje ani po restartu, nové instalaci atd... Poradíte?

Google Chrome – aplikace nejde spustit #48576

prosím, podařilo se vám to někomu, mám stejný problém 🙁 nic z výše uvedeného nezabírá, prostě to nejde...

Odpověď na: Google Chrome – aplikace nejde spustit

celý text

.