Zavřít reklamu
  • Big Sur – výdrž baterie #44523

    Zdravím,

    mám MacBook Pro 2020 (v srpnu zakoupený), je to fantastický stroj a při mé běžné práci baterie vydržela 8 až 9 hodina na jedno nabití.

    Nicméně, po aktualizaci na nový operační systém Big Sur se výdrž mé baterie razantně snížila. Nyní mi Macbook vydzří sotva 5 až 6 hodin. Aktualizaci jsem provedl už před týdnem (v pátek 13. 11.).

    Nevíte, kde by mohl být problém? Četl jsem, že tento problém trápí více uživatelů. Zpraví to nové aktualizace nebo proto musím udělat něco sám?

    Děkuji za odpověď.

    Big Sur – výdrž baterie #44536

    zkus udelat reset smc a nvram, eventualne cistou instalaci systemu, vetsinou to pomuze...

    Big Sur – výdrž baterie #44553

    MacBook Air 2020, nejdříve jen update na Big Sur, výdrž baterie cca o hodinu klesla. Udělal jsem čistou instalaci a výdrž baterie je lepší než s Catalinou.

    Big Sur – výdrž baterie #45231

    S tou čistou inštaláciou je ešte niekto komu to pomohlo??? u mňa sa zase stalo že okrem poklesu výdrže batérie sa mi batéria vybíja aj keď je mac zaklapnutý. PowerNap. Mam vypnutý... Kedy si som mal tento problem keď som mal predošlý soft a následne sa chyba odstránila až po update... to sa mi ale teraz nechce čakať kým bude ďalší update. Vie mi niekto poradíť ťi keď obnovím noťas z timemachine hodi mi starý soft ?

Odpověď na: Big Sur – výdrž baterie

celý text

.