Zavřít reklamu
  • Aplikace mail přečtená/nepřečtená pošta #41668

    Ahoj, mám problém v aplikaci mail. Mám nějaké nepřečtené emaily. Když je jenom tak prolítávám, abych zjistil, jestli to má prioritu, nebo to třeba vydrží s řešením do druhého dne, tak na email kliknu, on se označí jako přečtený, zjistím co a jak a pokud ho nevyřídím, označím si ho jako nepřečtený na druhý den třeba. Nicméně pak kliknu na další, ten vyřídím, nebo klidně aplikaci shodím dolů, nebo cokoliv jiného a ten mail, který jsem nevyřídil a označil zpět, jako nepřečtený, cca do deseti sekund zmizí. Tj. mám 11 nepřečtených emailů, kliknu na jeden, pročtu, označím zpět, jako nepřečtený, takže mám pořád 11 nepřečtených emailů a on do deseti sekund zmizí, není ani v přečtených, ani v nepřečtených a v aplikaci svítí nepřečtených 10 emailů. Když si otevřu aplikaci eM Client, tak tam je to v pohodě, email existuje, je v nepřečtených a je jich tam 11 nepřečtených.
    Dříve mně to dělalo jedou za čas, cca jednou za 14 dní, dnes je to každý email.
    Nemáte s tím někdo zkušenost?

    Aplikace mail přečtená/nepřečtená pošta #41672

    Ještě jsem zapomněl dodat, že když mně zmizí ten email, označen jako nepřečtený, tak když ukončím aplikaci a znovu spustím, email se v nepřečtené poště objeví.

    Aplikace mail přečtená/nepřečtená pošta #41679

    Patrik píše:
    Ještě jsem zapomněl dodat, že když mně zmizí ten email, označen jako nepřečtený, tak když ukončím aplikaci a znovu spustím, email se v nepřečtené poště objeví.

    Taky se mi sem tam stane, ze mi prijde mail, otevru appku a ten novy mail po cca 2-3 sec zmizne. Musim vypnout a zapnout appku, abych si ho mohl precist. Ale nekdy se to stane, nekdy ne.

Odpověď na: Aplikace mail přečtená/nepřečtená pošta

celý text

.