Zavřít reklamu
  • Catalina #25126

    Ahoj. Má cenu upgradovat na Catalinu a nebo ještě počkat? Díky za odpovědi.

    Catalina #34439

    Také by mě to zajímalo, kluci v redakci stále varují, abych ještě počkal, ale mám jeden problém s OSX který nic jiného než aktualizace nevyřeší. Tak co chlapi, vyplatí se už přejít?

    Catalina #34650

    > roman píše:
    > Také by mě to zajímalo, kluci v redakci stále varují, abych ještě počkal, ale mám jeden problém s OSX který nic jiného než aktualizace nevyřeší. Tak co chlapi, vyplatí se už přejít?

    Ona odpověď na tuto otázku není vůbec jednoduchá. Někomu může šlapat Catalina bez jediného problému, zatímco někdo zase může pociťovat mírné až katastrofální chyby. Pokud se jedná o Mac, který vám vydělává peníze a používáte ho na denní bázi, určitě bych raději počkal na stabilnější verzi. Jestliže ale zkrátka chcete Catalinu mít a v případě nějakého problému máte k dispozici náhradní zařízení, potom vám v aktualizaci nic nebrání.

    Osobně jsem Catalinu zkoušel, ale bohužel se u mě vyskytovaly obrovské chyby, které mi překážely v práci (zamrzávání Macu, pády programů, extrémně rychlé vyčerpání baterie a další). Kvůli tomu jsem byl nucen se vzdát všech dat (neměl jsem bohužel vytvořenou žádnou zálohu) a složitě přejít zpět na macOS Mojave. Naopak známý s Catalinou nemá žádné problémy a údajně mu funguje doslova perfektně. Proto univerzální odpověď momentálně neexistuje a nezbývá vám nic jiného, než systém zkusit - jestli vám to však za to stojí.

Odpověď na: Catalina

celý text

.