Zavřít reklamu
  • Problémy s WIFI #3963

Dobrý den,

mám problém s přípojením internetu přes TC na všech zařízením kromě macbooku. Pro přeštěhování a zajištění služby od nového providera, se mi stalo, že mi na iphonu ani na ATV nefuguje internet. k wifi se zařízení připojí, ale to je vše. Na macbooku bez problému internet funguje. Zkoušel jsem restart routeru, hard restart routeru a opětovné nastavení a stále mi nic nepomohlo.

Díky za pomoc

Problémy s WIFI #3964

Zkuste reset sítě na iPhonu.

Problémy s WIFI #3965

Také to nepomohlo, od wifi mě to automaticky odpojí a jedu přes LTE

Problémy s WIFI #3966

DanielTran15 píše:
    Našel jsem další metodu.

1. Vypněte všechny aplikace které používají Wi-Fi. (Chrome, Safari, Mail, atd.)
    2. Jděte na předvolby systému
    3. Klikněte na síť
    4. Najděte tabulku s názvem "Umístění"
    5. Klikněte na ni a tam klikněte na "Upravit umístění" , tak klikněte na tlačítko + a vytvořte novou lokaci, která se lehce pozná podle jména např.: Oprava Wi-Fi a klikněte "Hotovo"
    6. U nového umístění se připojte znovu ke svoji Wi-Fi
    7. Pak v okně Wi-Fi klikněte na "Pokročilé" v dolním pravém rohu
    8. Klikněte na tlačítko "TCP/IP" , a tam pak klikněte na "Obnovit zapůjčení DHCP"
    9. Pak klikněte na "DNS" , a přidejte DNS servery (používá se často 8.8.8.8 a 8.8.4.4 )
    10. Pak klikněte na "Hardware" , tam změňte tabulku "Konfigurovat" z "Automaticky" na "Ručně"
    11. Objeví se tabulka MTU, nastavte ji na "Vlastní" a napište tam 1453, a pak klikněte OK
    12. U okna s Wi-Fi klikněte na "Použít" v dolním pravém rohu

Tak bohužel taky negativní. No neva. To nějak přežijeme

Problémy s WIFI #3967

Nazdar, evidujem podobne problemy na Air13 s najnovsim OS X. U mna som odpozoroval, ze ma nepripoji na wifi hned po zapnut/restartovani Macu. Ale tyka sa to len 5GHz AC siete (pomaha on/off wifi pripojenia). Na 2.4GHz B/N to ide normalne (len ta rychlost). Nepomohlo ani mazanie suborov (tu spominane) ani ina DNS adresa. Cakam na update OS...

Odpověď na: Problémy s WIFI

celý text

.