[quote="Johnny":qs1xj3xp]A kdo tu psal že ho má stále doma?[/quote:qs1xj3xp] Tak som to pochopil, vidim ze tam je "primarne" doma. Som prepracovany asi ![]()
-
Jo můj názor je, že je lepší nechat na nabíječce nonstop. Když je používaný každý den, cykly opotřebovávají rychleji než stálé nabití. Mám to podložené. Nesvícení klávesnice nebude problém baterky, proč by byl? Funguje senzor osvětlení? Při dostatku světla se podsvícení vypne, takže zkusit zakrýt kameru a blízké okolí jestli se ztmaví monitor. Když se nastavuje (klávesy F5 a F6 nejspíše) zobrazí se síla podsvícení nebo jakoby značka zákazu stání? Na youtube je video kde někdo vytáhl a zastrčil konektor podsvícení a tím to opravil, ale jinak bych fandil chybě v softwaru.
Ta baterka mě napadla z toho důvodu, že čím jiným to podsvícení bylo napájeno? A zatmavování a rozjasňování obrazovky funguje pořád normálně dál... navíc to podsvícení klávesnice přestalo fungovat v noci při úplne tmě... je to sice detail, ale když je člověk zvyklý psát ve tmě, začne to omezovat :-/
Baterka živí celý počítač, zrovna podsvícení je poslední co by odešlo při nedostatku příkonu. Je to jako říct že v autě nesvítí světla tak bude něco s motorem, blbost. Bude to softwarový problém. Vygooglil jsem za minutu rovnou 4 metody jak to spravit, to se zkoušelo?