Rozhodně bych to zkusil, není o co přijít ne? Pokud reklamaci neuznají tak si ten noťas nenechají :-D. Další možnost je zanést to do autorizovaného servisu Applu, ale tam budou chtít 800 jenom za diagnostiku. Já když jsem se to dozvěděl tak jsem si koupil za 120 ten * šroubovák a spravil jsem ten větrák sám 😀 (když jsem ho polil pivem a dal počítač vyčistit tak přitom vytrhli větrák z napájení). Je to 5x jednodušší a méně riskantní než lézt do iPhonu 5 a to už jsem dělal taky mnohokrát s úspěchem. Otázka jestli hardwarově je něco k nalezení, jako hardware to bude když nepomohl factory reset. Ale musí tomu někdo udělat diagnostiku aby řekl odešla vám jedna RAM, nepracuje jeden článek baterie a nedodává tak dostatek energie, vadná součástka o které laik nikdy neslyšel ale je klíčová...
-
V tom máte samozřejmě pravdu, jen se mi nechce jezdit zbytečně do Prahy nebo naopak MacBook někam posílat. Jistě každý chápe jak je těžký rozloučit se se svým MacBookem, ikdyž jen na pár dní. Co se týče opravy doma, tak v tom vás obdivuji, sám bych si na to netroufl. Nevím jak přsně probíhá diagnostika v servisu, ale zkoušel jsem tu od Applu a žádné problémy mi to nenašlo. Obávám se, že oni by to nedělali jinak. Pořád doufám, že je to jen chyba v OS (bugy by tomu napovídaly). V OS X Yosemite se mi sice také zdál o něco pomalejší než při koupi, ale zdaleka ne tak jako teď v macOS Sierra. Tak uvidím no. Neví někdo jak je to s tou diagnostikou?