Zavřít reklamu
  • Pomalý MacBook Air #6366

Měli zmyzet 😀 Je tam 4 nebo 8 GB ram? Ale i tak, já mám 4 a bez problému, zaplněnost jsem nikdy nezkoumal, ale OS dokáže komprimovat a udělat virtuálně o 50% víc. Znovu: né disková utilita, ale monitor aktivity a můžeš i najít co na té ram zabírá tolik místa.

Pomalý MacBook Air #6367

Pardon, chtěl jsem napsat Monitor aktivity. Mám 4GB RAM a donedávna taky vše ok.. Fakt doufám, že tyhle problémy brzo zmyzí. 😀 Přinejhorším zkusím udělat znovu reinstall, ale nevím, jestli to pomůže no. Rád bych to vyřešil jinak.

Pomalý MacBook Air #6369

Zkusil jsem snad už všechno a asi jediné co mi zbývá je factory reset, znovu. Příjde mi totiž, že se to jenom horší. Každopádně reklamace by byla asi ta nejhorší a nejposlednější možnost. Hlavně se bojím, aby mi ji uznali.. Cca před půl rokem jsem trošku zavadil MacBookem o dveře při přenášení (levý horní roh víka displeje je lehce deformovaný, ale jinak je vše ok a nikdo si toho sám od sebe nevšiml, aniž bych mu o tom řekl, takže to asi nijak výrazný není). Docela dost se toho teda bojím, ale na druhou stranu znám lidi co mají docela výrazně "omlácený" iPhone a reklamací problém neměli. Co myslíte, byl by to problém (Alza)?

Pomalý MacBook Air #6370

Zkusil jsem snad už všechno a asi jediné co mi zbývá je factory reset, znovu. Příjde mi totiž, že se to jenom horší. Každopádně reklamace by byla asi ta nejhorší a nejposlednější možnost. Hlavně se bojím, aby mi ji uznali.. Cca před půl rokem jsem trošku zavadil MacBookem o dveře při přenášení (levý horní roh víka displeje je lehce deformovaný, ale jinak je vše ok a nikdo si toho sám od sebe nevšiml, aniž bych mu o tom řekl, takže to asi nijak výrazný není). Docela dost se toho teda bojím, ale na druhou stranu znám lidi co mají docela výrazně "omlácený" iPhone a reklamací problém neměli. Co myslíte, byl by to problém (Alza)? Btw MacBook je již v 2. roce záruky, tudíž se v tomto musím spoléhat výhradně na Alzu a nemohu využít ofic. Apple podporu, která by byla zajisté kvalitnější.

Odpověď na: Pomalý MacBook Air

celý text

.