Zavřít reklamu
  • MacBook A1181: Chýba pri inštalácii OS X #42551

    Dobrý deň,
    Kúpil som si z Apple MacBook A1181 z druhej ruky. Bol tam operačný systém, ale vymazal som pevný disk, pretože som chcel preinštalovať OS X El Captain.

    Potom som zistil, že notebook má nastavené firmvérové heslo. Musel som ho odstrániť metódou vybrania a vrátenia RAM pamäte. Toto fungovalo.

    Ale potom som sa dostal do iného problému. Notebook nevidí môj inštalačný USB. Vidí USB, ale nemôže z neho bootovať systém.

    Tak som skúsil zapnúť laptop bez OS. Apple Utility OS X sa objavil. Kikol som na preinštalovanie OS X a pokračoval som v nastavení. Potom som narazil na problém. Keď som sa prihlásil do Apple ID, zobrazila sa chyba: Tento produkt je dočasne nedostupný. Skúste to neskôr prosím.

    Skúsil som to viackrát s rovnakým výsledkom. Vyskúšal som internetové riešenia, ako je oprava dátumu atď. Skúšal som dokonca nainštalovať OS X Lion z DVD, čo tiež nefungovalo.

    Úprimne neviem, čo mám robiť. Nikdy som nemal počítač Apple, takže moje Apple ID nebolo nikdy predtým zadané v počítačoch Mac alebo MacBook. Iba na iPhone a iPad.

    Ako by som mohol nainštalovať OS do tohoto Macbooku?

    Foto:

    Foto:

    Vopred ďakujem.

Odpověď na: MacBook A1181: Chýba pri inštalácii OS X

celý text

.