Tak pro přepnutí na 5ghz musím uznat, že se mi zdá, že je o to dost lepší. Lagování tam místama citelné je, ale celkově se mi to zdá lepší. I například reakce myyši se mi nezdá tak opožděná. Pokud je to vše, co se s tím dá dělat, tak je to myslím ok. Pokud existuje ještě nějaký improvement, budu za něj rád. Přesto díky 🙂
-
Možná ještě zkusit si pohrát v nastavení tv s Auto motion plus.
Probos píše:
Tak pro přepnutí na 5ghz musím uznat, že se mi zdá, že je o to dost lepší. Lagování tam místama citelné je, ale celkově se mi to zdá lepší. I například reakce myyši se mi nezdá tak opožděná. Pokud je to vše, co se s tím dá dělat, tak je to myslím ok. Pokud existuje ještě nějaký improvement, budu za něj rád. Přesto díky 🙂Jinak, magic mouse a bluetooth jedou na 2,4GHz (ted si nevybavuji kanal), takze mohou "rusit" a "rusi" signal wifiny u MBP.
Ahoj, mám MacBook Air 2020 a iPhone 12 Pro Max, pokud přehrávám videa přes AirPlay 2 na obou televizích Samsung (65" 2019 a 55" 2020) video se seká stejným způsobem. Všechny zařízení po posledním upgradu FW. Dokonce mám i samostatnou AppleTV připojenou přes HDMI tam se seká video úplně stejným způsobem:) to vše napojeno do WLAN AirPort, takže všechno od Apple a stejně 100% nefunguje. Nepředpoklám tedy, že by byla chyba u tebe...
A co za videa a pres co je prehravas? Jestli 4K v “plne” kvalite, tak se nediv 😉