Zavřít reklamu
  • numbers #39394

    zdravim, musel jsem udelat cistou instalaci na na macbooku air 2011 a tedka tam nemam numbers, ponevac posledni os je high sierra, nebudete nekdo mit starsi verzi numbers?

    numbers #40351

    A nejde to stáhnout z Mac App Storu?

    numbers #51502

    Dobrý den,
    prosím o radu. Mám vytvořenu v Numbers tabulku. Běžná účetní tabulka. 1 sloupec - datum, 2 sloupec - částka, 3 sloupec - druh zboží...atd. No a v posledním sloupci bych potřeboval do buňky dostat naskenované .pdf s podepsanou objednávkou od zákazníka. Ale představuji si to něco jako komentář. Nepotřebuji to vidět pořád, ale třeba jenom při nějaké kontrole si na to kliknout a otevřelo by se mi to pdf.
    Moc děkuji za radu.
    Pavel

    numbers #51503

    Dej si do ní link na soubor nebo složku

    numbers #51504

    Mikael píše:
    Dej si do ní link na soubor nebo složku
    Díky moc za reakci. Potřeboval bych to bohužel trochu podrobněji. Kde získám, případně jak vytvořím link na soubor pdf uložený v počítači?
    Děkuji moc. PN

    numbers #51509

    Zrovna nejsem u macu, ale zkus

    Vyberte text, na který chcete vložit odkaz. Na panelu nástrojů klepněte na tlačítko Vložit > Odkaz a vyberte typ odkazu nebo použijte klávesovou zkratku Command + K a vyberte typ z rozevíracího seznamu.
    Zadejte podrobnosti pro typ zvoleného odkazu. Zadejte například adresu URL webové stránky nebo e-mailovou adresu a případně předmět. V případě potřeby můžete také zde zobrazit text.
    Kliknutím na tlačítko odkaz použijete; název tlačítka se změní v závislosti na typu používaného odkazu.
Odpověď na: numbers

celý text

.