Ze zvědavosti, proč zrovna označení "tupá žiletka"? 😆
-
Žiletka se říká ultrabookům a podobrým, ne? prostě tenký počítač... Navíc má takovou barvu. Ten displej je tak tenký... nevím o tom že by to někdo překonal. Ale nejde se s ním oholit a chytrý nebo alespoň rychlý na dnešní dobu už není. Proto tupý.
Apropo: Chvíli se s ním nesmělo lítat, když se začal prodávat. Protože má hranu užší než 1 mm a je kovový, tak podle něčí definice to je nůž, krátce na to dostal vyjímku.Odpověď zní: Ano, ne a jak kdy 😀 taky to řeší qwertyuio problem.
Myslíte že je to jen a pouze tou baterií nebo je tam taky nějaký Power management jako v iPhonech který to zpomaluje?
Zarazil mě ten počet cyklů baterie - 523 a už dlouho požaduje výměnu... já mám MB Pro Retina (Late 2013), používaný 4 roky a udávaný počet cyklů je 543 a stav: normální. Bylo mi jasné, že se pravděpodobně maximální počty cyklů budou dle typu Macu lišit, ovšem o to převapivější zjištění je tady: https://support.apple.com/cs-cz/HT201585 kde Apple uvádí max. počet cyklů 1000 pro oba modely. Nejde mi to do hlavy, a taky neměl by být max. počet cyklů u Pro s retinou menší (ta retina přece žere více...)?