Tak problém byl skutečně v hardwaru, bylo potřeba vyměnit flex kabel u klávesnice, od té doby je vše v pořádku.
-
Mám stejný problém těsně po skončení servisu, není možné že je to problém o kterém Apple ví, ale prostě ho neřeší a tahá z lidí peníze? Notebook potřebuju pro denní práci, nedokážu si představit, že bych ho pár dní neměl.
Díky za info Honza
Sice nevím jak to vysvětlit ale možná my moc radu nedáte.. no já jsem se probudila a já jsem měla vedle sebe MacBook Air (15) a náhodné jsem měla vylité pití v posteli a ten MacBook docela do sebe vsákl trochu vody a já jsem ho vzala ze se podvam na film ale nefungoval ani trackpad a ani klávesnice a já mam strach jakoby s tím něco udelat aby jsem to nezničila víc já jsem se to snažila vysušit jen když se vrátíme k trackpad nebo touchpad nevím tak když chci kliknout na touch/trackpad tak to vůbec nejsem jakoby tam pod tím něco bylo já fakt nevím co s tím mam dělat a nemám peníze na opravu.. a já to budu muset vracet na školní prázdniny.. prosím pomozte (boji se to rict mamce protože říkala to je to moc drahé a není moc milá když něco s něčím udělám…) prosím pomoc