Zavřít reklamu
  • iMac 4K úložisko #6659

iMac využívam na prácu s grafickými programami a hlavne render. Preto som na Macbooku spokojný s SSD lebo je v tomto rýchly ale ma 128GB a to je málo. Preto premýšlam nad 400GB+. Čo sa týka programov rozhodne preferujem ich na ssd a výsledná práca to mi je už jedno že bude aj na externom hdd.

Kontaktujem priamo servis pre iMac kvoli záruke a uvidím koľko to bude stáť.

MAF: presne o tej zbernici som hovoril ale nie som si celkom istý či sa nachádza práve v mojej konfigurácií. Ak by sa nachádzal problem by bol vyriešený ľahšie.

iMac 4K úložisko #6660

Pogo píše:
    Kontaktujem priamo servis pre iMac kvoli záruke a uvidím koľko to bude stáť.

MAF: presne o tej zbernici som hovoril ale nie som si celkom istý či sa nachádza práve v mojej konfigurácií. Ak by sa nachádzal problem by bol vyriešený ľahšie.

Podle mě o záruku tímto zásahem přijdete, ale otázka co na to řekne autorizovaný servis.

Pokud bude vybírat SSD, tak si dejte pozor na to, které kupujete. Né všechny SSD do sběrnice jsou kompatibilní, protože Apple má sběrnici upravenou pro sebe. OWC vyrábí kompatibilní SSD disky do MacBooku, takže by to mělo fungovat i v iMacu .

iMac 4K úložisko #6661

Kontaktoval som servis a uvidim čo mi odpovedia. Napísal som všetko čo by som chcel a čo mi vie poradiť a hlavne cena. Takže uvidím a potom sem hodím čo som sa dozvedel.

Zatiaľ ďakujem za objasnenie niektorých vecí.

iMac 4K úložisko #6662

Zdravím, servisné stredisko ktoré sa špecializuje ako autorizovaný servis mi na môju otázku ohľadom výmeny úložiska pekne odpísali že nič také nerobia. (cenník ale ukazuje že áno robia) 😀 tak počkám ešte na jeden čo mi povedia a potom to budem asi riešiť inak alebo neviem 😀

Edit: Mail z druhého servisu: Je možná výmena za ssd alebo fusion drive.
    Fusion Drive: 32GB za 130€ bez dph
    SSD 256-512GB: 400€-1500€ bez dph
    Pýtal som sa priamo na slot na zakladnej doske ale to by musel otvoriť aby mi povedal že či ho má alebo nie.

Odpověď na: iMac 4K úložisko

celý text

.