Zavřít reklamu
  • Je mac repasovaný? #52863

    Dobrý deň,
    cca pred pol rokom som si kúpil macbook air 2020 najmä kvôli práci, no niektoré veci mi nesedia. Nakoľko som doteraz z macOS a celkovo macom nemal skúsenosti, obraciam sa na toto fórum. Notebook som si kúpil z obchodu Nay a prezentovali ho ako úplne nový. Niekoľko vecí mi však hneď nesedí. Za prvé, už po pol roku mám životnosť batérie menej ako 95 percent, a tak sa chcem spýtať, či je to normálne. Snažím sa pritom optimálne nabíjať, ako aj nevybíjať pod 20 percent a pod. Ako ďalšie si všímam, že macbook sa niekedy zapotí pri bežných úkonoch, ako napríklad v exceli. Pri prihlasovaní sa stane, že obrazovka akoby ,,kalibruje'' farby, počas zapínania. Taktiež sa mi stáva, že pokiaľ macbook iba uspím, nejdem sa mi potom pripojiť na wifi. Uvedomujem si, že veľa z týchto problémov môžu byť spôsobené nesprávnou optimalizáciou niektorých aplikácii, prípadne aktualizáciou systému. Preto by som rád podotkol, že bežím na najnovšej aktualizácii. Možno som iba moc všímavý. Za odpovede však vopred všetkým ďakujem.
    S pozdravom
    Viliam

    Je mac repasovaný? #52874

    No úprimne išiel by som k predajcovi a riešil to s ním. Normálne to nie je. Ak keby bol akože repasovaný, tak neznamená že nepôjde wifi alebo display.

    Je mac repasovaný? #52895

    Uplne normalne spravanie. Veci ktore popisuješ sú časté software bugy. Bateria je zase kus od kusu, ale imho 95% po polroku je optimalne. Jedine s cim som sa nestretol je ta kalibracia farieb. Nevies to nejako natočiť a zazdieľať?

Odpověď na: Je mac repasovaný?

celý text

.