Zavřít reklamu
  • Lítačka #53937

Ahoj,
    dcera má ip12 mini. Má fyzickou kartu Lítačka (cestování Praha). Lze nějak tu kartu nahrát do telefonu, aby jí nemusela mít fyzicky u sebe (musí s ní pípnout u řidiče).
    Děkuji

Lítačka #53939

ANo do wallet není šance, ale našel jsem článek, že stačí QR (revozoři mají čtečku pro ověření), popřípadě údajně jde spárovat s kreditní kartou. Tu dcera má, pak tedy vyvstává otázka, zda pokud provedu napárování s kartou kterou má v apple pay zda pípne s ní.

Lítačka #53941

A co aplikace PID Lítačka?Co jsem četl,tak už podporuje i dlouhodobé jízdenky a tedy není potřeba plastová kartička.

Lítačka #53942

Tak já na to za boha nepřišel 😂

Lítačka #53945

Už několik let v iPhone používám aplikaci pid lítačka. Stačí tam jen přepnout kupon a nastavit si ze chcete mít na iPhone. Pak ale kupon nebude na plastové, ale jen v telefonu na daném zařízení.

Lítačka #53947

Ok děkuji...

Lítačka #55326

Ahoj vsichni,
    z Appstore jsem si stahnul apku PID litacka na svuj iphone, ale nejde mi v appce zaregistrovat se, preskocit uvodni kroky a dostat se dal, proste nic. Aplikace se do peti vterin vypne a musim ji znovu otevrit. Instaloval jsem ji nekolik krat, iphone taky restartoval, mam posledni aktualizace a pod. Vsetko ok.
    Kdyz jsem si nainstaloval appku, mobil zacal sekat, nesel vypnout jen jednim tlacidlem. Musel jsem apku odinstalovat, pak se mobil vratil do normalu. Nema nekdo info, jak na tento problem?
    Dik.

Lítačka #55338

Mám úplně stejný problém a zatím jsem nenašel žádné řešení

Lítačka #55460

Alan píše:
    Ahoj vsichni,

z Appstore jsem si stahnul apku PID litacka na svuj iphone, ale nejde mi v appce zaregistrovat se, preskocit uvodni kroky a dostat se dal, proste nic. Aplikace se do peti vterin vypne a musim ji znovu otevrit. Instaloval jsem ji nekolik krat, iphone taky restartoval, mam posledni aktualizace a pod. Vsetko ok.

Kdyz jsem si nainstaloval appku, mobil zacal sekat, nesel vypnout jen jednim tlacidlem. Musel jsem apku odinstalovat, pak se mobil vratil do normalu. Nema nekdo info, jak na tento problem?

Dik.

Ahoj, povedlo se? máte vyřešeno prosím, máme stejný problém Děkuji

Lítačka #55461

Alan píše:
    Ahoj vsichni,

Dik.

Ahoj, povedlo se? máte vyřešeno prosím, máme stejný problém Děkuji

Odpověď na: Lítačka

celý text

.