Zavřít reklamu
  • Nefunguje schvalování nákupu u rodinného sdílení #53440

    Dobrý den,
    Mám u dcery nastavený rodičovský dohled a každou staženou aplikaci ji musím nejdřív schválit, od začátku to občas nefungovalo, nezobrazovalo se mi oznámení o žádost o koupi, ale teď poslední 3 týdny to nejde už vůbec. I když ji nastavím, že o koupi nemusí žádat, přesto jí tam pořád vyskakuje nutnost požádat o koupi a mně se oznámení vůbec nezobrazí, nevíte co s tím? Děkuji

    Nefunguje schvalování nákupu u rodinného sdílení #53449

    Bohužel tyto problémy má RODINA stále a postup tam žádný není. Odhlášení obou od iCloudu a opětovné přihlášení sice občas zabere, ale zrovna u rodinného sdílení to není nijak trvalá pomoc. Na rodině už pár let jedeme ve třech a je mrsk jak moc to nefunguje, ale na druhou stránku asi měsíc, možná dva to fungovalo jak mělo.

    Nefunguje schvalování nákupu u rodinného sdílení #53453

    Postup je jednoduchý. Na obou zařízení změnit název zařízení (stačí jedno písmenko) a pak to funguje. Potom, možná ještě i před schválením se může název přepsat zpět. Řešil jsem totéž s podporou Apple a tento “návod” jsem dostal a fungoval. Je pravda, že paní mě řekla, že Apple usilovně pracuje na nápravě a já to řešil tak 8 měsíců zpět 😂

    Nefunguje schvalování nákupu u rodinného sdílení #53478

    Mám Ipad na hlavně na hry, synové mají iphone SE (1.gen) a schválení nákupů mi vůbec nevyskočí... Nevím proč.
    Musím vypnout schválení nákupů, stáhnout aplikaci a pak to zase zapnout.

    Přidal jsem kamaráda do rodiny (iphone 13 pro) a jakmile jeden ze synů požádá, tak na té 13 to vyskočí, ale u mě ticho po pěšině.

    Avšak když požádá o více času u nějaké hry (má aktuálně nastaveno 50 minut), tak se mi to ukáže a můžu rozhodnout jestli může ještě chvíli nebo ne.

    Sedí tady nad tím celé odpoledne, zkoušíme a stejně jsme na nic nepřišli.

Odpověď na: Nefunguje schvalování nákupu u rodinného sdílení

celý text

.