Zavřít reklamu
  • Iphone nejde připojit k macbooku #50728

    Ahoj,
    obracím se na vás s prosbou o radu. Pořídila jsem si nový iphone 12 mini. Až na pár much jsem s ním moc spokojená. Problém je ten, že se mi ho nedaří přes USB kabel spojit s mým macbookem (MacBook Air (13-inch, Early 2015) s aktualizací Big Sure).
    Pokaždé, když mobil spojím s počítačem, tak ho počítač vidí jen vteřinu. Rychle se objeví nápis: Please unlock your iphone. Mobil mám samozřejmě odemčený celou dobu. A tak na macbooku pořád dokola skáče připojeno odpojeno a není tak možné tyto dvě zařízení jakkoliv propojit a cokoliv stáhnout.
    Dříve jsem tento problém neměla. Kabel by měl být v pořádku, jelikož jsem s ním takto fungovala ještě se starým iphonem 5s bez problému. Mobil mám čerstvě aktualizavný. MAcbook mám s aktualizací Big Sure. Samozřejmě jsem zkusila obě zařízení vypnout a zapnout. 😀
    Měl byste pro mě prosím někdo nějakou radu?

    Děkuju moc.
    Mějte se krásně
    Míša

    Iphone nejde připojit k macbooku #50734

    zkus jiný kabel, a v macbook se podívej kolik máš autorizovaných mobilů a kdyžtak si staré nepoužívané smazej.

    Jinak nevím, možná než připojíš mobil kabelem tak vypni wifi a BT, možná i zkusit dát letadlo, prostě ho jakoby vypnout, jestli to kabel dá i s tím. Možná se ti mlátí bezdrát synchronizace iOS 15.x a starý Big Sur, nepamatuji se odkdy jde po prvním autorizování přenášet vzdáleně bez kabelu.

    Iphone nejde připojit k macbooku #50737

    Sync po wifi po povoleni jde urcite uz od Cataliny a tim padem iOS 13ky.

Odpověď na: Iphone nejde připojit k macbooku

celý text

.