Zavřít reklamu
  • pojmenovaní karet #50582

To byla ironie 😉 ty by jsi vazne dala plny pristup ke svym kartam uplne nezname aplikaci, jen aby jsi si ji mohla pojmenovat a pripadne jim dat pekne cool barvicky???
    To jako fakt?

Pozoruji ze cim maji lide “chytrejsi” telefony, tim jsou vice uplne zmagoreli…

pojmenovaní karet #50590

: ) píše:
    To byla ironie 😉 ty by jsi vazne dala plny pristup ke svym kartam uplne nezname aplikaci, jen aby jsi si ji mohla pojmenovat a pripadne jim dat pekne cool barvicky???

To jako fakt?

no já ne.já mám dvě karty a rozhodně je nepotřebuju pojmenovávat. Ale můj šéf má XY karet a potřebuje v tom mít systém.těžko si bude pamatovat 5 čísel účtů,když jsou v jedné bance a karty vypadají stejně

pojmenovaní karet #50591

: ) píše:

To jako fakt?

no já ne.já mám dvě karty a rozhodně je nepotřebuju pojmenovávat. Ale můj šéf má XY karet a potřebuje v tom mít systém.těžko si bude pamatovat 5 čísel účtů,když jsou v jedné bance a karty vypadají stejně

pojmenovaní karet #51375

Se divím, že tohle Applu vypadlo. Přitom celkem často potřebná funkce. Také jsem se po ní sháněl. Ale není, tak není...

Odpověď na: pojmenovaní karet

celý text

.