Zavřít reklamu
  • Navigace/GPS #50214

    Dobrý den, chci se zeptat, při používání map (google nebo waze) na iphone 13 mi vždycky zničeho nic přeskočí šipka mimo tu plánovanou trasu nebo případně zmizi úplně. Nevíte co s tím? Nějaký restart nebo případná reklamace telefonu? Díky

    Navigace/GPS #50215

    Taky to muze byt ze vypadne GPS signal s navigace pak nevi kde je.

    Jsou mista kde to zlobi, ne ze ne

    Taky muzete mit zaple soucasne neco co rusi GPS signal, jsko treba cinska nabijecka a nebo dalsi elektronika z aliexpressu

    Navigace/GPS #50216

    Nabíječku používám originál a nic jiného nepoužívám. Ale mě to zlobí i když jsem třeba na jednom místě v práci a hodí mi to, že jsem třeba zrovna ve vodě :D. Takže to asi vidím na nějakou reklamaci, protože je to nepoužitelné, když to vyhodí signál během jízdy v autě. Nikomu jinému se to neděje.

    Navigace/GPS #50218

    Hmmmm reklamace zarizeni kvuli tomu, ze aplikace treti strany zlobi? 😆 good luck 😉

    Navigace/GPS #50224

    To ano může to být chyba třetí strany a co když je nějaký problém s tou GPS? Jak to jinak zjistím?

    Navigace/GPS #50285

    Dobrý den, je to tak, je to chyba celé řady iPhone 13, stačí hledat v zahraničních diskuzích, s GPS jsou velké problémy. Mám nový iPhone 13 Pro a mám ho 4 dny a zlobí GPS ve všech aplikacích - Google mapy, Mapy, Google Earth. Všude mě vidí stejně špatně, pokud chci přesnou polohu, kde jsem. Venku na ulici pěší to jde, ale jakmile vlezu do baráku, do vlaku, autobusu, nepozná, kde jsem, nedetekuje jízdu. Bývalý telefon IPhone 6 mě viděl kdekoli a kdykoli, pokud jsem nebyla vyloženě mimo signál. Teď mám plný signál 5 G, jsem uprostřed města ve svém bytě a vidí mě to o 2 ulice dál. Bohužel se mi nepodařilo zjistit, zda to iPhone nějak řeší, jen nacházím další a další stížnosti.

    Navigace/GPS #50967

    Při uplatnění reklamace a popsání problému s GPS údajně vyměňují telefon za nový kus a jinak tu situaci neřeší. Tak zkuste štěstí.

Odpověď na: Navigace/GPS

celý text

.