Zavřít reklamu
  • Kožená peněženka Apple Walet a Magsafe #48507

    Zdravím. Zvažuji zredukovat to, co tahám s sebou za doklady. Ztoho co s sebou potřebuji je občanský prukaz, řidičský průkaz, kartička pojištěnce a kreditní bankovní karta. kreditku mám sice ve Wallet aplikaci a platím s ní od prvního dne kdy byla funkčnost uvedena. Nicméně je embasovaná a tak někdy, no může se hodit. Občanský průkaz a řidičský průkaz v elektronické verzi nebude asi nikdy. Tak je musím mít s sebou.
    Otázka: ta přídavná peněženka je MagSage. V práci používám nabíjecí MagSafe stojánek. Občanský průkaz mám biometrický a mám v něm i několik certifikovaných podpisů. Nevím jak ty technologie fungují a tak mám obavu, že pokud budu mít v přídavné walet peněžence doklady, že při nabíjení bych mohl poškodit (vymazat, zablokovat) čip v občanském průkazu. Na ministerstvu vnitra, které má tato doklady pod sebou mi nikdo nedovedl odpovědět. Na moje dotazy se dívali jako bych spadl z měsíce a nebo jako když Giordano Bruno tvrdil, že Země je kulatá. Prostě tydýti.
    Očekávám, že tady se najde někdo kdo to již používá a potvrdí mi, že se občance nic nestane. Třeba test na youtube by bodl...

    Kožená peněženka Apple Walet a Magsafe #48516

    Mě osobně nejde iPhone 12 Pro nabíjet pomocí MagSafe v případě, že je na něm již přichycená peněženka plná karet (řidičák, občanka - klasická, kartička pojištěnce 100kč bankovka)

    Kožená peněženka Apple Walet a Magsafe #48521

    Já si jí nemohu vynachválit. Chtěl sem se zbavit klasické peněženky, která mi vždy zabrala celou kapsu, a toto byl ideální způsob. Peněženka na koženém pouzdře od Apple drží perfektně a nepadá.
    Vejdou se do ní tři karty a složená bankovka. Z počátku se zdá nereálné do toho narvat tolik věcí, ale časem trošku povolí. Platební karty mám ve Wallet v telefonu.
    iPhone mi v klidu vydrží celý den, takže nemám potřebu jej během dne nabíjet. Maximálně v autě, ale protože používám CarPlay, musím stejně připojovat telefon přes lighting.
    Na noc používám MagSafe nabíječku (prozatím asi nejhorší Apple kup co jsem kdy udělal) a peněženka během toho odpočívá na botníku a čeká až jí ráno zase přichytím a vyrazím do světa 😀

    Tím pádem nevidím žádné omezení a jak píši výše, peněženku si nemohu vynachválit.

    Mám tu první verzi bez možnosti aplikace Najít.

    Kožená peněženka Apple Walet a Magsafe #48527

    Magsafe peněženka drží na telefonu, ale přes ní nejde nabíjet. Není to magsafe kryt. Tzn před použitím magsafe nabíječky je nutné prostot na magnet na telefonu uvolnit

Odpověď na: Kožená peněženka Apple Walet a Magsafe

celý text

.