Zavřít reklamu
  • Icloud-fotky #48056

    Zdravím neví někdo jak bych mohl přes počítač přidat fotky na icloud tak abych to v mobilu ve fotkách měl v albech
    přešel jsem z androidu a nedokážu si představit že bych měl cca 3000 fotek znovu dávat do různých alb
    Díky Ondra

    Icloud-fotky #48057

    Já jsem to udělal před pár lety tak, že jsem jednoduše přetáhl (na Macu) složku s fotkami (alba jako podsložky) do aplikace Fotky. Struktura složek se mi zachovala i v aplikaci. Ale mám dojem, že to pak vytvoří jakoby podsložku navíc a v ní je teprve album. Kdyžtak vyzkoušejte na jedné složce s fotkami, kterou tam zkuste přetáhnout.

    Icloud-fotky #48065

    Ondreji, bud muzes pres webove rozhrani iCloudu, nebo, pokud jsi na win, tak stazenim aplikace iCloud for WIN (https://support.apple.com/en-us/HT204283), ktera se ti integruje a v ni to bylo tak, co si pamatuju, ze jsi nahral dane fotky do slozky Upload.

    Icloud-fotky #48069

    Jinak takova mala vsuvka. Teda pokud to tak stale jeste je.
    iCloud for WIN nebyl u Photos/Fotky primo obousmerny, takze defakto fungoval jako “prava” zaloha fotek na iCloudu. Takove kouzlo nechteneho 😊 Ale mozna se to ted jiz zmenilo, u WIN jsem nesedel rok a pul…

    Icloud-fotky #48072

    Zdravím díky všem za rady zřejmě budu muset na mac na windowu to asi neudělám zkoušel jsem hodit do složky fotky na icloud složku ale ve fotkách to vždy mám bez složky

    Icloud-fotky #48073

    Tak už jsem to vyřešil stačilo jít do windows internetoveho icloudu sekce fotky tam jsem založil album a jen přetáhl fotky Díky všem

    Icloud-fotky #48087

    Dobrý den,
    mohli byste mi poradit. Včera se mi stala nepříjemná věc surfoval jsem na internetu v prohlížeči Safari a najednou ani nevím že jsem na to klik….. mi vyskočilo nové okno kde mě to upozorňovalo, že mám v systému 4 viry a začal se odpočítávat čas a abych jsi stáhl antivir, tak jsem ve stresu klikl na stáhnout ono mě to přesměrovalo do app storu ( naštěstí ) odkud jsem si ho nainstaloval a otevřel a hned při otevření bylo napsáno zaznamenáno 16 viru, a když jsem potvrdil vyřešit, chtělo to po mě hned zaplatit částku 1 456 Kč,……to bylo jasné že se jedna o podvod, tak jsem dal hned možnost odinstalovat aplikace. Chtěl bych se zeptat mám se něčeho bát?? Mám docela strach.

    Předem děkuji za odpověď.

    Icloud-fotky #48096

    Buď v klidu, jen tě chtěli vyděsit ( což se jim evidentně podařilo) v podstatě to byl jen brutální pokus jak tě donutit koupit nesmyslnou aplikaci.

    Icloud-fotky #48097

    Bady, moc Vám děkuji.

    Vážím si, že takto pomáháte lidem, kterým se stane něco takového to nebo kteří mají nějaký dotaz ohledně IOS a celkově produktů od Apple.

    Přeji pěkný večer
    Na shledanou

Odpověď na: Icloud-fotky

celý text

.