ČR hranica 15 a v SR je 16 rokov.
-
michal píše:
Tak se možná věci změnili k lepšímu...., doma dvě děti(12 a 14let), obě historicky iphone i apple watch, letos od ježíška bankovní účet s kartou.........., vyzkoušel jsem vše co šlo, přečetl jsem také vše co jsem dohledal a nakonec si objednal Apple telefonickou podporu na dnešní ráno....., paní skvělá, má dceru, přesně věděla o co jde....., pod jejich kontrolou jsme společně přes účty nastavili "nové narozeniny dětí", já se musel připijit do Apple ID, děti museli odsouhlasit na jejich Iphonech, Apple společnost umožnila........ a vše v klidu v rámci velmi příjemného hovoru vyřešeno👍👍👍👍 Fantastická práce absolutně bez ztráty kytičky.... Krásné svátky všem a Apple pay dětem!!!!Mohl byste prosím napsat přesný postup jak jste nastavili nové narozeniny? Mě se to stále nedaří a mazat účet ID se mi nechce. Děkuji
Dobry den, tiez by som bol rad za presny postup, toto iste som riesil, telefonicka podpora mi povedala, ze nic sa neda robit…
Mam dite v Apple Family, bylo mu 15 let, karta nesla pridat karta do wallet s hlaskou "Kartu nelze přidat - Platební karty nejsou v tomto účtu podporovány."
Na podpore pan radil, ze to nejcasteji byva zapnutym "Screen time".
Screen time byl vypnuty, Zapnunuti/Vypnuti Screen time nepomohlo.
Vypnul jsem zadat o nakupy, zrestaroval jsem telefon, odhlasil jsem iCloud ucet a znovu ho prihlasil.
Najednou karta pridat sla.Treba to nekomu pomuze.