Zavřít reklamu
  • Apple Pay pro dítě #52751

ČR hranica 15 a v SR je 16 rokov.

Apple Pay pro dítě #52897

michal píše:
    Tak se možná věci změnili k lepšímu...., doma dvě děti(12 a 14let), obě historicky iphone i apple watch, letos od ježíška bankovní účet s kartou.........., vyzkoušel jsem vše co šlo, přečetl jsem také vše co jsem dohledal a nakonec si objednal Apple telefonickou podporu na dnešní ráno....., paní skvělá, má dceru, přesně věděla o co jde....., pod jejich kontrolou jsme společně přes účty nastavili "nové narozeniny dětí", já se musel připijit do Apple ID, děti museli odsouhlasit na jejich Iphonech, Apple společnost umožnila........ a vše v klidu v rámci velmi příjemného hovoru vyřešeno👍👍👍👍 Fantastická práce absolutně bez ztráty kytičky.... Krásné svátky všem a Apple pay dětem!!!!

Mohl byste prosím napsat přesný postup jak jste nastavili nové narozeniny? Mě se to stále nedaří a mazat účet ID se mi nechce. Děkuji

Apple Pay pro dítě #52898

Dobry den, tiez by som bol rad za presny postup, toto iste som riesil, telefonicka podpora mi povedala, ze nic sa neda robit…

Apple Pay pro dítě #53394

Mam dite v Apple Family, bylo mu 15 let, karta nesla pridat karta do wallet s hlaskou "Kartu nelze přidat - Platební karty nejsou v tomto účtu podporovány."

Na podpore pan radil, ze to nejcasteji byva zapnutym "Screen time".
    Screen time byl vypnuty, Zapnunuti/Vypnuti Screen time nepomohlo.
    Vypnul jsem zadat o nakupy, zrestaroval jsem telefon, odhlasil jsem iCloud ucet a znovu ho prihlasil.
    Najednou karta pridat sla.

Treba to nekomu pomuze.

Apple Pay pro dítě #53671

..no a u nas teraz citam je to od 16 rokov 🤦🏻‍♂️

Odpověď na: Apple Pay pro dítě

celý text

.