Zavřít reklamu
  • Nefunguje nič poriadne MBpro/SW #46338

    Ahojte,

    Myslím, že ma to už nebaví, tiež si myslím, že som maximalne trpezlivy, už ma to nebaví, Apple...
    Mam macbook pro aj iphone, dlhšie než 8 mesiacov, už som si zvykol na všetky tie chyby ktore ten stroj má, a to ešte nehovorím o konkretných, ale jednoducho všeobecne nie je to uplne v pohode a zvlasť posledné dni ma utvrdzuju napísať tuto správu. Programujem, som technik a niečo som sa už aj za život naučil, minimalne hladať problemy a veriť, že ich vyriešim a tak píšem tu, pretože potrebujem vedieť nazor. Snad budete objektivní.

    Mám verziu MacBook pro 2020 13 palcov 16GB Ram i5 intel.

    Mac OS - tolko problemov ma operacny system a programy od apple, že ani neviem akymi začať, napriklad momentalne sa mi stale skroluje v safari celá stranka ako nahle píšem, nevidim text. Deje sa to hocikde kde píšem aj v poznamkach. Nemusim ani nič komplikované robiť a farebné koliesko sa mi bude ukazovať aj keby chcem otvoriť hocijaku slabu app. Ventilatory sa zapnu vlastne pri hocičom nie až tak naročnejšom teda napr. pri dlhšom pozeraní filmu, alebo viac tabov v safari ( nerobilo to spočiatku ) ako aj to ,že padne mi cely OS ako nahle v safari mam viac než cca 200 tabov ( mať ich menej nie je riešenie system by sa mal optimalizovať až na hrane sekania ak už nestiha a nie padnuť ) urobil som všetky oficialne kroky na riešenie probelmu. ale to je už jedno, pretože ma ide utrhnuť ako nevidim tento text ktory priam píšem. 😀 , proste nanič. už ma nebaví tolko veci rieišť s tym, že som to kupoval prave kvoli tomu aby som nestravil hodiny na riešenie niečoho čo ma proste funguovať.
    Volanie Facetime alebo obyčjany hovor nefuguje vzdy napíše pochopitelne že rovna ka siet ale je a aj tak sa nedovolam, ako aj smsky sa nesyncrhonizuju a ano všetko som riešil a nič.. Siri je totalne tupá aj pri jednoduchych veciach. apky padaju. celkova hocijaka sychronizacia nie je uplne efektivna či už kopirovanie zo zariadení alebo handoff, proste .. ou !!! super už vidim zrazu text ked priam píšem 😀 ten notebook mi vydrží 4 hodiny obyčajneho použivania. Neviem či mam smolu ale už je to moc. Ma niekto podobne skusenosti?

    Nefunguje nič poriadne MBpro/SW #46340

    Tak na to ze programujes, jsi technik a za zivot jsi se naucil minimalne hledat problemy, je ten tvuj popis dosti chaoticky a vypovydajici hodnota je tim skoro nulova. Teda pokud mame byt objektivni, jak zadas.

    Ale tak treba se chytnes.
    HW konfigurace je zbytecne rozepsana a neuplna. To jsi se nenaucil za zivot strukturovat zapis?
    Staci takto: MBP13 2020, i5, 16GB, xxxGB, 11.1

    1. Pokud se ti skroluje, je jedno jakymkoliv smerem, pri psani. muze byt problem hardwarovy a to zejmena od baterie, respektive nafukujici se baterie. Zjisti si podrobnejsi info o sve baterii.

    2. Zapinani ventilatoru pri otevreni hocijake slabe app.: - Chybi zasadni info o zatezi z monitoru aktivit pri spusteni aplikace stejne tak jako rozsirene info o teplotach.

    3. padani OS pri vice tabu v Safari: - Opet, chybi info o zatezi, stejne jako teplota, seznam pouzivanych doplnku je taky rozmne uvest. Jen tak mimochodem, kolik mas otevrenych Facebook stranek?
      "za me ale nemam problem ani se skoro 900 taby ve dvou Safari instancich"

    4. Facetime a zpravy: - jeste se mi nikdy nestalo ze jsem si nmohl vybrat na cem hovor prijmu a sync zprav do vsech zarizeni je okamzita.

    5. Siri :D, kapitola sama o sobe

    6. Synchronizace: - pokud mas dostatek mista na iCloudu a normalni pripojeni, tak lepsi sync v digitalni dobe nenajdes

    7. Vydrz 4 hodiny: - toto muze byt ovlivneno/zpusobeno bodem 1., 2., 3. ci vsemi najednou.

    Zkus to rozepsat znova a lepe. To, ze nekolikrat v textu napises "je to proste na nic" nebo "nic nefunguje" "uz ma nebavi" vubec nikoho nezajima, je to vsem burt a u prdele.

Odpověď na: Nefunguje nič poriadne MBpro/SW

celý text

.