Zavřít reklamu
  • Problém s telefonováním #45214

    Zdravím, včera se mi vyskytl menší problém. Po zvednutí hovoru jsem nic neslyšel a ani druhá strana mě neslyšela. Po radě kamaráda jsem zkusil zatelefonovat se sluchátky, přes ty to šlo. Po odpojení sluchátek fungovalo i telefonní sluchátko a mikrofon, jenže pouze do druhého dne. Dnes již nic nefunguje, Facetime audio, hlasová zpráva na messengeru, nic. Když chci někomu telefonovat, znevýrazní (zablokuje) se mi možnost dát hovor nahlas. Dokonce telefon ani nedetekuje sluchátka. Ještě mi zbývala možnost aktualizovat iOS na verzi 14.3, to ovšem nepomohlo. Předtím jsem měl problémy s lightning portem, ale po pročištění vždy znovu bezproblémově fungoval. Myslíte že se jedná o softwarovou chybu, nebo mi umřel ligtning port?

    Díky za případné rady a tipy.
    Miroslav

    Problém s telefonováním #45215

    Tak se hlásím znovu, zjistil jsem, že se nejspíš bude jednat o tzv. Loop disease. Proto bych se chtěl zeptat, neznáte nějaké servis, kde toto řeší i v dnešní době?

    Problém s telefonováním #45216

    chapu ze to chces resit pres servis, ale prvni co ti udelaji je aktualizace, takze prvne vyzkousej to. obecne apple doporucuje mit vzdy posledni dostupny iOS na dany model, jinak se ani moc nebavil dal a resi problem az jestli je na posledni verzi.

    Problém s telefonováním #45222

    Jak říkám, aktualizaci jsem zkusil a nepomohla. Podle videí a článků co jsem našel na internetu se bude jednat o Loop disease. Každopádně díky za odezvu.

    Problém s telefonováním #45223

    Vidíte, dokonce jsem tu včera zapomněl napsat, že se jedná o iPhone 7.

Odpověď na: Problém s telefonováním

celý text

.