Zavřít reklamu
  • Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #42663

    Ahoj Lidičky.
    Potřebuji pomoc. Chci si zálohovat fotky a videa z Icloudu na externí HDD. Bohužel jsem asi amatér a vůbec se to nedaří.

    • Když chcu fotky a videa stáhnout přímo z webu Icloud.com na svém macbooku, tak mi to nabídne, že mohu stáhnout pouze 1000 fotek najednou a já jich mám na icloudu asi 16 000. Takže si nedokážu představit, když stáhnu oněch 1000 fotek, jak budu hledat kde jsem skončil a stahovat dalších 1000 a tak pořád dokola.

    • Když jsem to zkoušel přímo přes aplikaci fotky na svém Macbooku, tak vše vypadalo růžově. Fotky a videa se začali stahovat a v průběhu stahování jsem si je mohl i na externím HDD kontrolovat a otevírat. Problém však nastal, když bylo stahování ukončeno. Po odpojení externího HDD a jeho znovu zapojení do mého macbooku už fotky a ani videa není možné otevřít a prohlížet. Všechny ostatní data co mám na externím HDD nahrané z minulosti mohu prohlížet atd, ale bohužel složka se zálohou fotek z Icloudu je vidět, ale fotky se nenačtou a jen jakoby načítají třeba hodinu, ale ani jedna fotka a video se neukáže. Přitom externí HDD ukazuje o 250 GB uložiště méně, tak to trochu nechápu, kde je zakopanej pes.

    Budu moc rád za Vaši pomoc.
    Tibor

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #42668

    stáhni to nejdříve do oddělené složky v počítači a potom to nakopíruj na extHDD. Btw. stahovat to můžeš nejlépe podle data pořízení fotek. po stažení odpoj extHDD a zkontroluj na jiném počítači funkčnost stáhnutého obsahu. Když to bude OK, tak smaž download v počítači.
    Btw. vyhoď MAC a kup si normální počítač, kde ti programátor nevnucuje svoji hloupou logiku fungování. 🙂

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #42671

    lol 😀 nie je nic jednoduchsie ako skopirovat icloud photos library a hodit ju na externy disk a mas vsetko jednym vrzom zalohovane, alebo vyhod mac a kup si normalni pocitac a kopiruj vsetko po zlozkach 😀

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #42674

    zkus použít Webdrive

    https://webdrive.com

    Umí mapovat cloudové disky jako místní jednotky, mě se osvědčil pro tahání většího objemu dat na Onedrive, s iCloudem by měl práci taky udělat. Na 30 dní zdarma.

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #43062

    Zdravím,
    Ext. disk musí být naformátován jako APFS. Poté odkaz zde: https://support.apple.com/cs-cz/HT204414

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #43063

    Pokud si chcete dané fotografie zachovat na dvou místech, je nutné je nejprve stáhnout přímo do Macu (možnost "Download and keep originals" ve fotkách) a poté označit ty, které chcete zálohovat a exportovat je do složky na externím disku.

    Záloha fotek z Icloudu na externí HDD. #43064

    Zdravím Vás,
    poprosím Vás o radu, jsem uplný tele na technické věci. Prosím Vás nechal jsem si opravit dva steré iphony, nyní je před uvedením do továrního nastavení si přeji zalohovat fotografie na icloud, ale když na i cloudu zaškrtnu pozici - Fotky na iCloudu - napíše mi to - Fotky synchronizované z finderu budou odstraněny. Znamená to tedy, že se mi smažou na všech zařízení ? Lze ty fotky ještě uložit ? Iphone SE ( starší model ) , Iphone 8 a nyní využívám Iphone SE ( nový model ).

Odpověď na: Záloha fotek z Icloudu na externí HDD.

celý text

.