Zavřít reklamu
  • Iphone xs #42657

Napisal si to naopak - prave ten kto potrebuje surne predava za malo.
    Mne to napr nikdy nesuri a pockam si aj par mesiacov a vzdy predam za strop predajnej ceny...

Mas k nemu inak aj blocek ? Za kolko to kupoval povodny majitel ? Ono ti je menej luto predat za 400 ak si kupil za 600 a inak ked za 1150... Pripadne nejaky firemny "zadarmo" ktory ti ostal atd...

Iphone xs #42660

uz to s drzenim ceny neni co byvalo

cim novejsi iphone, tim rychlejsi propad ceny, cim drazsi iphone, tim vetsi propad

hlavne nedavno na mobil pohotovosti se prodavali tusim za 16tis, (nebo to bylo 18tis?) uplne nove, se zarukou a moznosti odpoctu DPH

2roky zpatky 30tis start price a ted zhruba polovinu

Iphone xs #42661

No nevyplatí se to prodávat  , jinak kondici nevim jestli řešit nebo ne  já osobně mám iphone X koupil jsem ho na aukru pár měsíců po představení za 23 tisíc s fakturou o koupi v top stavu , nalepeným sklem , origo silikon kryt, druhý kryt od belkinu, náhradní sklo, bezdrátová nabíječka od belkinu ,kabel a adaptér k tomu. a komplet balení  nyní má telefon 89% kondici baterie .

Iphone xs #42662

a co bude nahrada za XS?

ja mel treba ted po cca 2,5letech na SE kapacitu 82% a zbamenalo to tak 4x denne v nabijecce.
    minuly tyden jsem menil baterku, cena baterky 249,- Kc s vymena doma, ale u tech vodeodolnych telefonu to uz doma neudelas a vymena je drazsi

Iphone xs #42664

Prostě a jednoduše, i předposlední argument pro koupi iP za "velké" peníze (že si dlouho drží hodnotu) rychle padá. Zbývá už jen ta dlouhá SW podpora. A pak už nic.

Odpověď na: Iphone xs

celý text

.