Zavřít reklamu
  • Iphone xs #42623

    Krasny dobry vecer,
    pisi sem, protoze jsem uz celkem zoufala. 😢 Snazim se prodat svuj iphone xs, ktery byl kupovan v 10/18. Za telefon bych chtela 13500,-, ale vetsina lidi mi nakup odmitne protoze kapacita baterie je 84%. O telefon se opravdu vzdy dobre staram - zadne oderky, skrabance, nic. Ve standardnim rezimu telefon, SMS, sem tam soc. sit mi vydrzel i den a pul. Kdyz jsem prodavala telefon na konci roku 18 nikdo o kapacite baterie ani nehlesl, ale najednou je to parametr nr.1. Muzete mi poradit, co s tim? To je telefon za tuto cenu neprodejny? 😢😢😢

    Iphone xs #42626

    To už je docela rapidní pokles kapacity baterie, nedivím se, že to nikdo moc nechce. Možnost je nechat vyměnit baterku a třeba o trochu zvýšit cenu, nebo naopak tu cenu snížit, aby si nový majitel vyměnil baterii sám.

    Iphone xs #42627

    a nebo vubec kapacitu neudávat do inzerátu. Někoho to ani zajímat nebude.

    Iphone xs #42632

    PetrS píše:
    a nebo vubec kapacitu neudávat do inzerátu. Někoho to ani zajímat nebude.

    Bohuzel se na to pta temer kazdy. Je to proste novy fenomen. Ja o nem pred mesicem nevedela.

    Iphone xs #42633

    Někdo píše:
    To už je docela rapidní pokles kapacity baterie, nedivím se, že to nikdo moc nechce. Možnost je nechat vyměnit baterku a třeba o trochu zvýšit cenu, nebo naopak tu cenu snížit, aby si nový majitel vyměnil baterii sám.

    Chapu Vas nazor. Jaka je tedy dle vas optimalni kapacita baterie po cca 20 mesicich fungovani pristroje? Ta baterie vydrzi o den a pul bez nabizi, pokud telefon neni nepretrzite rozsvicen.

    Iphone xs #42640

    Leny : problém je v prepade u XS ako takého... keďže sa dá nový ešte stále kúpiť od 600 do 650 eur a k vašim 500 eurám je potrebné vymeniť baterku za 50 eur. Tak by som si radšej trocha priplatil a získal mobil s 2 ročnou zárukou a novou baterkou.

    Na vašom mieste by som minimálne batériu vymenil (je rýchla doba, nikomu sa nechce ísť dávať meniť batériu) a cenu navýšil o 10-20 eur a uvidíte ako to pôjde.

    Na bazoši idú XS od 480 do 500 eur telefóny s 92% batériou...

    Iphone xs #42648

    ... sorry, ale zoufalá jste proto, že prostě za takový telefon prostě chcete příliš mnoho. Můžete chtít třeba i bambilión, ale prostě vám to nidko soudný nedá.

    Iphone xs #42649

    aj 10 000 je vela uprimne...

    Iphone xs #42650

    ejvn : zas nepreháňajme 10tis = 370 eur.

    Chápem že leny nepredpokládala taký prepad ceny - ak ho kupovala za 1150 a teraz nemôže predať pomaly ani za 450... to je 700 do vzduchu no... bohužiaľ Apple sám sabotuje tým, že "XS alebo Pro" modely ukončí a tým pádom sa začnú vypredávať sklady s veľkými zľavami čo ovplyvňuje náledne aj bazár.

    Pokiaľ si kúpite iPhona od 750 do 850 eur...tak prepad 700 eur za 2 roky nebude určite 🙂

    Iphone xs #42652

    za 400 eur som kupoval s 95 percentnou baterkou, bez poskodeni a skrabancov, vies ono to dost zavisi aj od predajcu, niekto kto tie peniaze nepotrebuje surne preda aj za menej, potom niekto kto potrebuje surne a snazi sa to strelit za co najviac a potom spekulanti ktori by nemali problem dat aj za 1000 eur 😀

    Iphone xs #42657

    Napisal si to naopak - prave ten kto potrebuje surne predava za malo.
    Mne to napr nikdy nesuri a pockam si aj par mesiacov a vzdy predam za strop predajnej ceny...

    Mas k nemu inak aj blocek ? Za kolko to kupoval povodny majitel ? Ono ti je menej luto predat za 400 ak si kupil za 600 a inak ked za 1150... Pripadne nejaky firemny "zadarmo" ktory ti ostal atd...

    Iphone xs #42660

    uz to s drzenim ceny neni co byvalo

    cim novejsi iphone, tim rychlejsi propad ceny, cim drazsi iphone, tim vetsi propad

    hlavne nedavno na mobil pohotovosti se prodavali tusim za 16tis, (nebo to bylo 18tis?) uplne nove, se zarukou a moznosti odpoctu DPH

    2roky zpatky 30tis start price a ted zhruba polovinu

    Iphone xs #42661

    No nevyplatí se to prodávat  , jinak kondici nevim jestli řešit nebo ne  já osobně mám iphone X koupil jsem ho na aukru pár měsíců po představení za 23 tisíc s fakturou o koupi v top stavu , nalepeným sklem , origo silikon kryt, druhý kryt od belkinu, náhradní sklo, bezdrátová nabíječka od belkinu ,kabel a adaptér k tomu. a komplet balení  nyní má telefon 89% kondici baterie .

    Iphone xs #42662

    a co bude nahrada za XS?

    ja mel treba ted po cca 2,5letech na SE kapacitu 82% a zbamenalo to tak 4x denne v nabijecce.
    minuly tyden jsem menil baterku, cena baterky 249,- Kc s vymena doma, ale u tech vodeodolnych telefonu to uz doma neudelas a vymena je drazsi

    Iphone xs #42664

    Prostě a jednoduše, i předposlední argument pro koupi iP za "velké" peníze (že si dlouho drží hodnotu) rychle padá. Zbývá už jen ta dlouhá SW podpora. A pak už nic.

Odpověď na: Iphone xs

celý text

.