Zavřít reklamu
  • Iphone xs #42640

Leny : problém je v prepade u XS ako takého... keďže sa dá nový ešte stále kúpiť od 600 do 650 eur a k vašim 500 eurám je potrebné vymeniť baterku za 50 eur. Tak by som si radšej trocha priplatil a získal mobil s 2 ročnou zárukou a novou baterkou.

Na vašom mieste by som minimálne batériu vymenil (je rýchla doba, nikomu sa nechce ísť dávať meniť batériu) a cenu navýšil o 10-20 eur a uvidíte ako to pôjde.

Na bazoši idú XS od 480 do 500 eur telefóny s 92% batériou...

Iphone xs #42648

... sorry, ale zoufalá jste proto, že prostě za takový telefon prostě chcete příliš mnoho. Můžete chtít třeba i bambilión, ale prostě vám to nidko soudný nedá.

Iphone xs #42649

aj 10 000 je vela uprimne...

Iphone xs #42650

ejvn : zas nepreháňajme 10tis = 370 eur.

Chápem že leny nepredpokládala taký prepad ceny - ak ho kupovala za 1150 a teraz nemôže predať pomaly ani za 450... to je 700 do vzduchu no... bohužiaľ Apple sám sabotuje tým, že "XS alebo Pro" modely ukončí a tým pádom sa začnú vypredávať sklady s veľkými zľavami čo ovplyvňuje náledne aj bazár.

Pokiaľ si kúpite iPhona od 750 do 850 eur...tak prepad 700 eur za 2 roky nebude určite 🙂

Iphone xs #42652

za 400 eur som kupoval s 95 percentnou baterkou, bez poskodeni a skrabancov, vies ono to dost zavisi aj od predajcu, niekto kto tie peniaze nepotrebuje surne preda aj za menej, potom niekto kto potrebuje surne a snazi sa to strelit za co najviac a potom spekulanti ktori by nemali problem dat aj za 1000 eur 😀

Odpověď na: Iphone xs

celý text

.