Zavřít reklamu
  • Apple Pay nefunguje #42360

Twisi píše:
    nejsi treba na icloud ve sdileni s rodici a oni to maji treba u tebe nejak omezene? Jinak me docela prekvapuje mit ve 14ti kreditni kartu, kdyz minimalni vek je 18 let

jo a urcite to nebude KREDITNI ale DEBETNI karta
    i kdyz vetsina lidi debetkam rika kreditky

Apple Pay nefunguje #42361

k007 píše:

Twisi píše:

nejsi treba na icloud ve sdileni s rodici a oni to maji treba u tebe nejak omezene? Jinak me docela prekvapuje mit ve 14ti kreditni kartu, kdyz minimalni vek je 18 let

jo a urcite to nebude KREDITNI ale DEBETNI karta

i kdyz vetsina lidi debetkam rika kreditky

ano, prave to me prislo divny. Vim ze jsou ucty pro deti, ale s debetni kartou. Myslim ze to je prvni vec co by meli vysvetlit pri zakladani konta. Jen jsem si nebyl jisty jestli uz neexistuje kreditka pro deti, treba pod dohledem rodicu, ale i to by byl risk si myslim. Jeste bych zkusil kontaktovat banku ohledne nefunkcniho AP

Apple Pay nefunguje #42367

spíš to bude nstavení rodiny na iCloudu, doporučoval bych volat podporu Applu, ale správce rodiny a nastavit to s nimi.

Apple Pay nefunguje #42938

mohu se zeptat jak to dopadlo, memu synovi jiz bylo 13 a kartu take nelze pridat.

Apple Pay nefunguje #42939

Astro.George píše:

Marek píše:

a máte úsčet dospěláka nebo dětský účet? Apple pay má omezení věkem a typem účtu.

Dobrý den, mám dětský účet, můj věk je 14 let. Na stránkách Apple je uveden limit od 13 let.

dobry den, apple uvadi vek od 13, ale pro ostatni zeme. pro cr je vek 15 let. takze pokud mate detske apple id. tak vam nepujde pridavat platebni karty. znam to ze sve zkusenosti, protoze pri mem prvnim iphonu mi bylo za 1 mesic 15 let. takze jsem nejak prezil 🙂
    odkaz na apple podporu zde :

Odpověď na: Apple Pay nefunguje

celý text

.