Zavřít reklamu
  • Petice za česky mluvící Siri #41279

    Ahoj všem! chtěl bych vás všechny požádat o podporu petice za česky mluvící Siri.

    Petici můžete podepsat zde:

    Tato petice si klade za cíl informovat České i Americké zastoupení společnosti Apple o touze česky mluvících zákazníků o lokalizaci hlasové asistentky Siri do českého jazyka. Velmi si váží toho, jaké produkty a služby svým zákazníkům, společnost Apple přináší. Doslova mění jejich životy. Bohužel absence české lokalizace služby Siri je ochuzuje o plnohodnotný zážitek, který si zaslouží stejně jako Austrálie, Belgie (francouzština, nizozemština), Brazílie, Čína – kontinentální (kantonština, mandarínština), Dánsko, Finsko (finština), Francie, Hongkong (kantonština), Chile, Indie (angličtina), Irsko (angličtina), Itálie, Izrael (hebrejština), Japonsko, Jižní Afrika (angličtina), Kanada (angličtina, francouzština), Korejská republika, Malajsie (malajština), Mexiko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Nový Zéland, Rakousko, Rusko, Saúdská Arábie (arabština), Singapur (angličtina), Spojené arabské emiráty (arabština), Spojené království, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko (francouzština, italština, němčina), Thajsko, Tchaj‑wan (mandarínština), Turecko a USA (angličtina, španělština).

    Petice za česky mluvící Siri #41285

    Skvěle! Prosím sdílejte to, dke můžete. Bylo by skvělé kdyby nás touto formou podpořilo i LSA jako největší Apple magazín v ČR! Zkusím oslovit pana Zavřela, jakožto majitele. Děkuji!

    Petice za česky mluvící Siri #41294

    No, nevím, ty stránky na mne moc důvěryhodně nepůsobí. Už jen ten bargraf, který se mi snaží podsunout jak moc se podepisuje a chybí vlastně už jen tan můj podpis... (schválně, dejte si obnovit stránku). Navíc, nějaká petice z Čech je Applu tak nějak u zadele. To spíš podpořit tvůrce Emmy.

    Petice za česky mluvící Siri #41295

    Kasli na petici,
    Objednej, zaplat a provozuj takovych 5 milionu ip11 ve vsech variantach a až pak možna bude ČR dostatečný trh a ne díra do pozadí 🙂

    Petice za česky mluvící Siri #41296

    dajte si pozor zacnu vam chodit reklamy na mail... nezadavajte tam udaje

Odpověď na: Petice za česky mluvící Siri

celý text

.