Zavřít reklamu
  • Iphone vydrz baterie #41135

    dobry den mam takovy problem mam iphone 7 plus 128 gb a mam ho asi 4 dny a baterie vydrzi nejdele 6,30h nevim zda je to normalni proto sem pisu dotaz. 🙂 (iphone jsem kupoval uplne novy)

    Iphone vydrz baterie #41136

    Záleží co máš kde jak nastavené, push notifikace, co na něm děláš a jak dlouho, to zjistíš v nastavení - baterii - zobrazit aktivitu. Pak podle největšího využívání můžeš řešit která věc ti nejvíc bere baterii. Obecně dle délky využití, hry, ksichbook apod, ti mobil nemusí vydržet moc dlouho (klidně i pod 4 hodiny).

    Taky si zjisti jaké věci ti berou nejvíce dat, to je v nastavení - mobilní data.

    Pak teprve sem napiš.

    Když ho budeš používat na cca 10 volání po 5 ti minutách a zprávy, mail s push stahováním a web, bez her, tak ti klidně vydrží 1,5 dne.

    A jestli máš možnost tak si přes nějaké apky (na macu coconutbattery) na win nevím, zjisti počet cyklů baterie.

    Nový nepíšeš odkud, takže nemusí mít novu baterii. Kondice baterie ti po 4 dnech může spadnout na 98%, podle toh ojak jí rasuješ využíváním.

    Iphone vydrz baterie #41137

    mikaeli vse co jsem mohl jsem uz udelal odinstaloval jsem aplikace ktere mi ukazoval iphone ze zerou nejvice baterii ale neprijde mi normalni ze treba kouknu na 2 videa na yt a najednou -10% u jinych telefonu jsem kouknul na 20 videii na yt a mel jsem -5% nevim zda mam telefon reklamaovat neprijde mi to moc normalni.

    Iphone vydrz baterie #41138

    a telefon jsem kupoval z mobil pohotovosti a kondici baterie mam porad 100%

    Iphone vydrz baterie #41141

    tak sleduj cca 2 dny jak to bude s baterii a pak jdi klidne do MP. pokud mas mac tak zkus udelat cistou instalaci iOS.

    Iphone vydrz baterie #41146

    A opravdu byl úplně nový? Tzn. zabalený v celofánu? A těch 6,5 hod je položený na stole? Pokud na šechno odpovídáš ano, tak reklamuj. Není na co čekat. Ověř si na apple.com, že ti platí mezinárodní Apple 12 měsíců záruka a můžeš reklamovat kde chceš.

Odpověď na: Iphone vydrz baterie

celý text

.