Zavřít reklamu
  • Koupě #40721

    zdravím,
    poslední dny přemýšlím, že bych přešel z androidu na iOS a nevím, kde bych měl první iphone koupit, hodně jsem projížděl internet o istyle a iwant ale u obojího si lidé hodně stěžují na přístup k reklamacím a špatnému přístupu zaměstnanců.
    Také jsem koukal na eshop od applu ale byl bych asi rád kdyby se dalo zařízení prohlédnou apod.
    Tak by mě zajímalo kde jste první mobil kupovali vy?

    Koupě #40733

    Za mně rozhodně koupit v autorizovane prodejně je to lepši skrz servis po připadě vam zapujči po dobu servisu jinaci iphon za maly poplatek a co jse týče ochoty zaměstnancu tak to zaleži na koho trefite ale to je tak v každe prodejně.

    Koupě #40738

    Ano, to je samozřejmé. Takže jestli to koupím v iwant, istyles, istore... je úplně jedno? jen záleží jak dobře tam vyřizují reklamace, ano?

    Koupě #40739

    Já jsem první iPhone měl přes operátora, dokonce jsem přes něj řešil i reklamaci a v pohodě.

    K iWantu řeknu jen to, že jsem u nich měl objednané hodinky, které měly do 14 dnů dorazit. Pořád se nic nedělo, tak jsem byl nucen jim napsat mail a až tehdy jsem se dozvěděl, že byla výroba ukončena, tudíž mi je nedodají. Čekal bych, že mi takovou informaci sdělí sami od sebe a nenechají mě jak hňupa čekat. Proto bych já osobně od nich už nic nekoupil. Naopak mám velmi pozitivní zkušenosti s iStores HK. Milý a ochotný personál, vše mi vysvětlili, při lepení krycího sklíčka mi vše názorně ukázali + fajn pokec o Apple produktech.

    Koupě #40740

    Bratr taky právě kupoval všechno příslušenství v Hradci a žádný problém s nima nikdy neměl, takže se teď rozmýšlím jestli iWant Liberec nebo iStores Hradec. Ale zatím to vypadá na ten Hradec, teda.

Odpověď na: Koupě

celý text

.