Zavřít reklamu
  • Nefunkční oznámení #54242

    Ahojte, přibližně tyden mi nefunguji zadne oznameni z aplikaci na iphonu (12). Oznameni dostávám pouze i iphonovych appek aka zpravy, iMessage, telefon. Ze vsech ostatnich aplikaci nic. Precetla jsem vsechny ruzne fora, rady a triky, vyzkousela reset, zkontrolovala oznameni v nastavení, smazala nastavení wifi a mobilních síti, zkontrolovala focus, zapla a vypla siri, u kazde aplikace rucne vypla/zapla oznameni, aktualizovala jsem iphone na nejnovější verzi, zkontrolovala aktualizace vsech aplilaci, zkousela menit režimy - tichý/normální, proste asi vsechno - ale absolutne nic nezabralo. Vypada to tak, ze zprava messengeru se mi zobrazí, az ten messenger (a dopln jakoukoliv jinou aplikaci) zapnu. Mate jeste nejake rady, tipy, co jsem nevyzkousela? Dekuji moc. Jsem z toho zoufala 🙁

    Nefunkční oznámení #54243

    Postup co jsi dělala byl správný. Pod pojmem zapnula aplikaci myslíš jen otevřela z pozadí nebo spustila kompletně (předchozí stav byla kilnutá)

    Nefunkční oznámení #54244

    Ano, otevrela z pozadí. Ale uz to mam tak napul poresene. Strávila jsem hodinu a pul s it z podpory, nakonec jsem vsechny aplikace musela preinstalovat. Problem, ktery přetrvává je, ze ani jedna z aplikaci “neposkytuje” polohové služby - tzn. soukromi a zabezpečení -> polohové služby mam ve výpisu jen offiko appky z iphonu, ale ostatni ne a to je pry ten hlavni problem. Ale jak je tam dostat, to uz nevedel. Ze jedinne kazdou aplikaci kontaktovat a zeptat se, coz je podle me blbost, kdyz mi to nefunguje centrálně. Po ručním preinstalovani aplikaci zatim upozorneni chodi, tak uvidim.

    Nefunkční oznámení #54245

    Hm tak jestli to jsou appky typu Tiktok apodobně tak je smaž. Bez nich se člověk v klidu obejde

    Nefunkční oznámení #54246

    😀 😀 na to uz jsem stara. Myslela jsem appky jako gmail, banka, messenger, outlook apod.

    Nefunkční oznámení #54247

    No tak teď mě zamrazilo. Krom messengeru používám vše ostatní a jen doufám, že se mi to co vám nestane. Btw 40+

    Nefunkční oznámení #54266

    ... proč "zamrazilo"? Žádné oznámení = žádný problém = vše běží jak má = spokojený den. 🙂

Odpověď na: Nefunkční oznámení

celý text

.