Taky hledám tuhle funkci, používám to na Samsungu pro kontrolu vyúčtování klinetů, kdy si u kontaktu zobrazím historii a na jedno kliknutí mám zobrazeny vešekré aktivity u kontaktu a můžu si tak lépekontrolovat výkaz. Kontrolovat to z přehleu operátora, když mám cca 20 hovorů denně a přehled je tak na několik stránek, navíc na přeskáčku, to je nesmysl.
-
Na co kontrolovat cisla ve vyuctovani kdyz za 500,- je neomezene volani a sms… ???
Zdravím všechny,
má někdo nainstalovanou nějakou funkční aplikaci na Apple, která dokáže zobrazovat historii hovoru u příslušného kontaktu? Pokud ano, prosím o info jakou, link, … víc info.
Děkuji, neresme, zda je to, či není relevantní požadavek.Zdravím, jsem dalsim v řadě, přechazím z Androidu na IP 15Pro Max a historie volání a moznost v ní vyhledavat mi přišla tak automatická, ze me ani nenapadlo patrat po tom zda to telefon umi. Teď docela koukám. Potřebuji telefon k praci, mam denně 30-50 hovoru, velmi často z čísel mimo telefonní seznam a tohle je dost omezujici. Nasel jste někdo Appku co by spravu hovoru resila lépe a efektivněji? Dekuji
AhojTome, stále pátrám, rozhazuji sítě a čím dál narůstá přesvědčeni , že telefon vlastně není určen prioritně k telefonování. Pokud něco seženu , dám vědět. Pokud bych Apple nemusel mít , už jsem opět zpět u Androidu.